Hvordan man opbygger en murværk skorsten til en Workshop

May 15

Hvordan man opbygger en murværk skorsten til en Workshop

En murværk pejs er en stor virksomhed og skal gøres korrekt for at undgå brandfare. En workshop er et godt sted for en murværk pejs knyttet til en brændeovn, fordi affaldstræ, der er oprettet i butikken kan brændes i ovnen til at skabe varme. Når du er færdig med skorstenen, vil det vægten mange hundredvis af pounds, så det har brug for et solidt fundament nedenunder.

Instruktioner

•Measure disposition af skorstenen på gulvet og markere den med en blyant. En standard mursten er 8 inches lang, 4 inches lang og 2 1/4 inches høj, og en standard mørtel joint er 1/2 tommer bred. Opbygge din skorsten med 8 klodser i et kursus, så dens udvendige dimensioner er 21 af 21 inches og dens indvendige dimensioner er 13 af 13 inches. Dette giver du plads til en 12 af 12 tommer skorsten flue i mursten skorsten.

•Lay en seng af mørtel på gulvet og oprette den første kursus af mursten ved at lægge mørtel på slutningen af en mursten, siddepladser det i mørtel seng ved at trykke det med håndtaget af din murske, derefter tilføje en anden mursten.

•Build ren-out døren ind i skorstenen, så det er en del af de anden og tredje kurser af mursten. Cleanout døren er et metal ramme med en lille dør i det. Det vil tillade dig at rense ud af creosot og sod, der falder til bunden af skorstenen, når du rengør det.

•Klippe et hul i det første stykke af skorsten flue så hullet vil line op med ren-out døren når du lægger flue ind i skorstenen. Brug en sav, passer med en murværk kniv til at skære flue. Sæt det ind i skorstenen, efter du har lagt fire eller fem kurser af mursten. Konstant tjekke både flue stykker og mursten skorstenen med en 4-fods niveau til at være sikker på de er helt lodret.

•Build mursten skorstenen op på toppen af afsnittet første flue niveau.

•Tilføj en anden flue afsnit ved æglæggende en tynd seng eller mørtel på den øverste kant af først, derefter indstille den other sig forsigtigt oven på den og kontrollere, at det er lodret.

•Build skorsten op til det niveau, hvor der installeres fingerbøl. Fingerbøl er rund åbning i stovepipe går ind; Det er normalt installeret omkring 6 fod over gulvet.

•Klippe et hul i den flue brik, der er selv med Fingerbøl så Fingerbøl vil passe ind i det. Installere flue stykke, derefter Fingerbøl, og derefter opbygge mursten omkring fingerbøl. Udfyld eventuelle mellemrum omkring Fingerbøl med mørtel. Nå inde flue ved at lægge din hånd gennem fingerbøl og fylde eventuelle huller, der findes mellem fingerbøl og flue.

•Tilføj yderligere kurser af mursten indtil du har nået den ønskede højde af skorstenen.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com