Hvordan man opbygger konkrete skridt fra asfaltudlæggere

October 1

Hvordan man opbygger konkrete skridt fra asfaltudlæggere

Asfaltudlæggere er færdigstøbte beton figurer, der bruges til udvendige gulve, som et alternativ til mursten baner eller løbende asfalt eller beton overflader. Betonfliser kan være forskellige i størrelse, form og farve. De er for det meste brugt til landskabspleje formål, i både private baggårde og offentlige rum. Fordi de er dybest set små individuelle elementer, de er meget alsidig og kan bruges til at danne forskellige landskab og arkitektur funktioner som trin, stier, terrasser og kantsten.

Instruktioner

•Mark den nøjagtige placering af trin med små træ stakes og en streng. Denne måde vil du have de ydre dimensioner af trappe struktur, som vil hjælpe dig med at bestemme mængden af materiale, du har brug for. Også, kan du nu se og føle det endelige udseende og størrelse af trin, når du kan stadig ændre det.

•Forbered grundlaget for bunden af din brolægger trin. Dette trin er de samme som i enhver brolægger-æglæggende projekt. Først rydde området fra alle planter og klipper. Hvis du har gamle brolægning, fjerne det så godt, da nøglen til en god og stabil brolægger struktur er en sund, robust fundament. For at have sådan fundament, er det bedst at forberede det dig, omhyggeligt efter dette trin. Når alle distraktioner er fjernet, udgrave hele området 5 til 8 inches under det omgivende terræn. Tryk derefter på jorden i bunden af hullet med en hånd sikret mod manipulation eller en plade komprimator. Til sidst hældes 5 inches af ren, fine sand til at dække jorden.

•Installer kant tilbageholdenhed, enten træ planker eller en faktiske kantstenen, der er en del af samlingen brolægger. Dette vil forhindre smuldrer i det asfalterede område.

•Lay det første lag af brolægning, installere en brolægger sten i nærheden af en anden. Start fra det ene hjørne af lavvandet sand-dækket hullet og arbejde din vej til den anden. Forlade som lidt plads mellem pavers som muligt. Også, følge en valgte mønster, men huske på, at disponeringen af trinene, selv skal være enkel og må ikke overlappe hinanden. Hvis du har brug at skære fliser til størrelse, skal du bruge en våd så med en diamant klinge.

•Finish det første lag af asfaltudlæggere ved at trykke sten i sand med en gummihammer, sprede mere fint sand ind i mellemrummene mellem og fejer den overskydende sand med en stiv kost.

•Applicer et lag af cement klæbemiddel til området hvor du ønsker det andet skridt at være.

•Lay betonfliser på cement limen, og sørg for du følger det mønster, du valgte. Være meget præcis og omhyggelig med at line alle kanter og sømme korrekt.

•Lad det andet brolægger skridt at tørre og hærde i 15 til 20 minutter og derefter fortsætte med bygningen.

•Gentag trin 6 til 8 for resten af trinene. Altid kontrollere det overordnede udseende af skridt, og hvis alle kanter og sømme er på plads.

•Lad hele strukturen til at hærde og nøjes med en time eller to. Derefter hælde fint sand over alle de skridt, ved hjælp af en kost til at udfylde hullerne først og derefter fjerne den overskydende sand.

Tips & advarsler

  • Du kan også gøre en kombination af to eller flere forskellige farver af asfaltudlæggere for at opnå en mere interessant Mønster.
  • Hvis du ønsker en endnu mere solidt grundlag, tilføje en base under den sand lag grus. Bemærk, at i dette tilfælde, du bliver nødt til at grave lidt dybere hul.
  • Vær meget forsigtig, når ved hjælp af en diamant-klinge våd så og sørg for at beskytte dine øjne og hænder.

© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com