Den bedste asfalt tag helvedesild for hagl modstand

May 16

Den bedste asfalt tag helvedesild for hagl modstand

Ejendom og casualty forsikringsselskaber udbetaler snesevis af milliarder af dollars i erstatning for skader som følge af uvejr hvert år, og af dette beløb, en betydelig brøkdel resultater fra tab på grund af hagl og vind. Hagl kan beskadige helvedesild på flere måder, lige fra tab af overflade granulering, til kanten nedbrydning, til decideret Gennemføringer gennem laget rullesten af et tag. Fordi visse områder af landet er særdeles sårbare over for denne form for ødelæggelse, har shingle fabrikanter stribede sammen for at udvikle standardspecifikationer for høj vind og indvirkning resistent tagsten materialer.

Underwriters Laboratories specifikationer for slagfast helvedesild

UL standard 2218 definerer egenskaber af tagdækning produkter ud fra deres evne til at modstå beskadigelse som følge af ekstremt vejr, vind, hagl og flyvende vragdele typisk af orkanen og tornado-lignende begivenheder. Tagdækning-produkter, som modtager en klasse 4 rating fra UL under denne generelle specifikationer anses for at være de mest hagl-resistente asfalt tagmaterialer. UL opretholder en nuværende database af producenter, hvis produkter overholder eller overgår UL2218 klasse 4 rating. Nogen af disse producenters certificerede produkter vil give den højeste empirisk verificerbare præstationer med hensyn til hagl og vind modstand. (Se ressourcer)

Hvordan tagmaterialer er normeret til hagl og vindmodstand

I laboratoriet, helvedesild er testet for effekt og vind modstand ved at udsætte dem for et bombardement af hagl som partikler, rejser ved hastigheder ligner en hagl falder gennem atmosfæren og nå terminal velocity. Denne test gør et godt job til bestemmelse af, hvordan en rullesten står op til en given mængde af kraft. I den virkelige verden, men kan de skader skyldes hagl påvirkes af mange faktorer, der er vanskelige at konto for i en standardiseret test, herunder omgivende temperatur, varighed af storme, tag skråninger og retningslinjer, rullesten overfladekontaminering og fattige konstruktionsteknikker. Ratings skal tages som retningslinjer snarere end garantier.

Hvor slagfast tagdækning betaler sig

Nationale forsikringsselskaber har offentliggjort tal, der viser fire lande tegner sig for bedre end 40 procent af hagl erstatningskrav i USA hvert år: Texas, Oklahoma, Kansas og Nebraska. Haglbyger rivaliserende begivenheder som oversvømmelser og jordskælv i form af fælles begivenhed, alle tid største udbetalinger af erstatningskrav, så mange virksomheder tilbyder rabatter på boligejernes forsikring for slagfast tagmaterialer, især i de mest berørte områder.

Installation

Hagl og vind resistente helvedesild er ikke signifikant forskellig i installationsprocedurer og krav fra almindelige asfalt helvedesild. Det anbefales for at få den bedste ydeevne, vind modstand, at helvedesild er anvendt ved hjælp af en seks søm mønster, i stedet for den enklere tre søm mønster, der anvendes på lysere pligt helvedesild.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com