Sådan Care for Lucky Bamboo

October 1

Lucky Bamboo menes at bringe lykke i den kinesiske kultur, og i de seneste år har opnået enorm popularitet i Vesten.

Hårdførhed af bambus plante er et symbol på godt helbred. Selv om det ligner en miniature bambus plante, lucky bambus er faktisk en helt forskellige arter af planter, kaldes en dracaena.

Lucky bamboo er nemme at passe, selv for de fattigste af gartnere. Alt det behov er en lille patienter og opmærksomhed til at forblive sunde og smukke.

Instruktioner

•Den første skridt i forbindelse med omsorgen for dit heldige bambus er at sikre, at du køber en sund plante til at begynde med. Hvis du bemærker en dårlig lugt kommer fra planten end er det i dårligt helbred. Bambus skal lugte nice og frisk.

•Bamboo kan vokse i enten jord eller vand. Vælg en pot eller vase, der er omkring 2 inches større end planten selv.

•Hvis du vælger at vokse din heldige bambus i vand, fylde bunden af vase med dekorative sten eller småsten at hjælpe planten bo op til højre. Holde vandstanden om toppe af stenene. Sørg for at vaske planten, sten og Skift vandet en gang om ugen, for at hjælpe med at holde bambus fra rådnende.

•Hvis du vælger at vokse din plante i jorden, opfordres du til at have lige dele sand, sphagnum og jord til at sikre optimal dræning. Jorden skal holdes fugtig mellem vandingerne. Når det drejer sig tid til at vande dine anlæg, være sikker på at fuld mætte potten i vand.

•Når dyrket i vand, Sørg for at vaske planten, sten og Skift vandet en gang om ugen, for at hjælpe med at holde bambus fra rådnende.

•Soil skal holdes fugtig mellem vandingerne. Når det drejer sig tid til at vande dine anlæg, være sikker på at fuld mætte potten i vand.

•Hensigtsmæssige lys niveauer er også en vigtig faktor. Da bambus vokser naturligt i skyggen af højere regnskov træer, foretrækker de en indendørs placering med lyse, indirekte lys. De vil udføre fint under kunstig belysning. For meget direkte sol kan forårsage blade til at brænde. For lidt lys vil føre til svag vækst, strækøvelser og fattige farvning. Normal husholdningsbrug temperaturer er ideelle.

Tips & advarsler

  • Hvis din bambus begynder at lugte dårligt, er det nok alt for usundt at gemme. På dette tidspunkt er du bedre tjent med at bare købe en ny plante
  • Du kan finde flere oplysninger på http://www.thebamboosite.com
  • Lucky bamboo ses ofte vokser i usædvanlig spiral former, som synes at øge sin tiltrækningskraft. Bambus vokser naturligt ikke på denne måde. De svungne former er produceret ved at lægge planterne på deres sider, med lys instrueret fra toppen og afskærmet fra hver side, forårsager dem til at vokse i én retning-mod lyset og modsat tyngdekraften. Planterne er roteret regelmæssigt for at tilskynde den spiral form. Dette er naturligvis en tidskrævende og arbejdskrævende proces, der begrunder de lidt højere priser under kommando af heldig bambus.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com