Skadedyr på Avocado træer

May 16

Uanset om du voksende avocado træer, i dit hjem haven eller i en kommerciel grove, er det afgørende at være opmærksom på de potentielle skadedyr, der kan invadere dine træer og beskadige din afgrøder. Proaktive skridt til at forhindre skadedyrsangreb samt hurtig behandling, når træer er angrebet kan betyde forskellen mellem en sund harvest og en død avocado træ.

Kokos Mealybug

Nipaecoccus nipae, almindeligvis kendt som kokos mealybug, feeds på sap produceret af avocado træet, efterlod honningdug sekreter. Sekreter til sidst medføre skimmelvækst, der reducerer plantens fotosyntese og kan få det til at tabe bladene og endda dø. Administration af skadedyrsangreb udfordrende da bugs producere en beskyttende materiale, som beskytter det fra de fleste insekticider. Kontrolforanstaltninger omfatter bruger insekticid sæbe i den mealybug tidlige faser af livet, at fjerne angrebne plantedele og ved hjælp af en stærk spray af vand til at vaske avocado træet.

Redbanded Thrips

Selenothrips rubrocinctus, eller redbanded thrip, er en pest, som opstod i troperne og subtroperne. Ud over avocado træer angribe de også cacao, mango, Ambratræ og andre tropiske frugttræer. Redbanded thrips feed på træets løv og frugt, ødelægge blad celler, der forårsager blade forvrængning og forsølvning, blad drop og skade selve frugten. Indførelsen af naturlige rovdyr såsom edderkopper, minut pirat bugs, er lacewings og aggressiv thrips sædvanligvis effektiv til bekæmpelse af skadedyr.

Bananfluer

Bananfluer som Middelhavet frugtflue, Ceratitis capitata, Bactrocera dosalis, eller den orientalske frugtflue, både angreb og angribe avocado træer. Disse skadedyr forårsage betydelig skade, da de feed direkte på kødet af frugten. Ifølge University of Florida's IFAS udvidelse er Middelhavet frugtflue en af de mest ødelæggende skadedyr i verden. Forvaltningsforanstaltninger omfatter fældefangst bananfluer, sprøjtning træer med naturligt afledt insekticider, stripping frugt fra inficerede træer og frigive sterile bananfluer i det angrebne område for at reducere befolkningen.

Sort kvist soegeren

Xylosandrus compactus, den sorte kvist soegeren, er blevet fundet i Florida, Georgia, Texas, South Carolina, North Carolina, Hawaii, Brasilien, Indonesien, Cuba, Sri Lanka og Japan. Første tegn på en infestation omfatter kvist visnen, synlige (men små) indgang huller på undersiden af grene, cankers, hvidlige væske siver fra træets sår, leaf tab og formindsket frugtproduktion. Administrere skadedyrsangreb ved fjernelse og destruktion af alle berørte plantematerialer.

Kinesisk Rose Bille

Adoretus sinicus, den kinesiske rose Bille, angreb mere end 250 forskellige typer af planter. Den kinesiske rose Bille opstod i Taiwan og Japan, men kan findes i hele Sydøstasien, Stillehavsøerne og Hawaii. Det er nataktive, fodring på blade af avocado træet i løbet af natten, beskadige blade. Larverne kan findes i blomsterbede, dyrkede marker og græsplæner, spise humus i stedet for levende grøntsager eller løv. Kontrolforanstaltninger omfatter at indføre grønne muscardine svamp til området for at ødelægge voksne og larver inden de er i stand til at gøre meget skade.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com