Hvorfor er det vigtigt at plante træer?

May 16

Plantning af træer har en række økonomiske, kommunale og miljømæssige fordele, City of Bowling Green hjemmeside. Mængden af træer tabte til skovrydning blev rapporteret af FN 's miljø Program at have nået 80 procent af jordens oprindelige skovområder i år 1997.

Skove

Ifølge FN 's miljø Program, de store områder af jorden nu dækket af træer blev reduceret til fem hovedområder, som er Amazon Basin, Canada, Centralafrika, Rusland og sydøstlige Asien. For at fastholde ydelserne fra træer til støtte for miljøet på måder, der omfatter giver husly til alle former for dyreliv og at fungere som ilt filtre, begyndte FN et initiativ til at plante træer til gavn for jorden. Plantning af træer er beskrevet af FN som vigtigt, fordi det tillader ryddet områder at have træer genindført.

Miljømæssige betydning

Den amerikanske regerings naturressourcer bevarelse Service rapporter træer er af vital miljømæssig betydning på grund af deres evne til at absorbere skadelige giftstoffer fra luften, som kuldioxid og filtrere dem for at returnere ilt til atmosfæren. Evnen til at fungere som et filter gør plantning af træer vigtigt, som andre skadelige materialer kan fjernes fra luften herunder røg, støv og aske. Træer er også beskrevet af naturressourcer bevarelse tjeneste som vigtig filtre vand. Træer kan reducere virkningen af storme og oversvømmelser farvande af langsommere bevægelse af vand og jord erosion gennem deres rødder.

Økonomiske betydning

City Bowling Green hjemmeside rapporterer en række økonomisk vigtige faktorer omkring plantning af træer. Ved at plante træer på syd - og vestvendt sider af et hjem, kan opvarmning og air omkostninger reduceres ved opstaldning hjem, giver skygge om sommeren og beskyttelse mod kulde om vinteren. Naturressourcer bevarelse Service rapporterer også, at værdien af et hjem kan øges ved landskabspleje af en have med træer.

Sociale betydning

Træer kan give mange fordele for mennesker, der kommer i kontakt med dem. Tjenesten naturressourcer bevarelse forklarer, at stress kan reduceres, når en person tilbringer lang tid i et område med grønne træer og planter. I pædagogisk omgivelser rapporter City Bowling Green om, at børn, der tilbringer lidt tid hver dag udendørs i grønne områder har øget niveauer af information lagring. Mennesker at inddrive fra sygdomme og kirurgiske procedurer har også vist hurtigere genopretning gange når de placeres i værelser med udsigt over grønne områder og træer.

Fællesskabets betydning

Plantning af træer kan blive en vigtig faktor i livet i et samfund, ifølge City Bowling Green. Træ-foret gader giver reduceret trafik hastigheder og fremkalde bedre koncentration, mens i støjende områder omkring motorveje plantning træer kan give en skærm for at blokere uskøn udsigt og dæmpe støjniveauet.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com