Hummingbird fodring & vaskebjørne

May 16

Hummingbird foderautomater er typisk farvestrålende rød eller orange glasbeholdere med lille tud, der er fyldt med syntetisk nektar for kolibrier. Disse foderautomater er placeret i haver eller hængt fra træer at tiltrække kolibrier gennem sommeren og tidligt falde. Desværre, kolibri foderautomater tiltrække lige så mange firbenede skabninger som kolibrier. Vaskebjørne kan være en specielt formidabel fjende, når de får smag for hummingbird nektar.

Træ hængende

En af de nemmeste måder, vaskebjørne kan få adgang til din hummingbird feeder er at hænge det fra en gren. Et feeder svinge fra en gren i nærheden af stammen beder om at blive opdelt i. Hvis du skal hænge din feeder fra et træ, gøre det på en gren mindst 5 fødder fra stammen. Hænge feeder på en længde af reb mindst 36 inches i længden, med feeder mindst 4 fod fra jorden. Jo tyndere reb, jo bedre, fordi det vil være vanskeligere for en vaskebjørn at forstå.

Etageadskillelsen eller overhæng hængende

En kolibri feeder bør aldrig blive hængt fra tagskægget af dit hus eller overhæng under dine tagrender, især hvis vaskebjørne har allerede været et problem i dit område. Fremme en vaskebjørn at udforske dit tag beder om problemer, fordi de har en forkærlighed for at finde deres vej i til lofter. Det er bedre at miste et par partier af hummingbird nektar til skyllevæsker, så har dit loft, ødelagt af en familie af dem.

Pergola eller Gazebo

Hængende en kolibri feeder fra en pergola eller havepavillon kan være en effektiv måde at tilskynde de små fugle for hyppige din have. Dette kan blive et problem, men fordi pergolaer og Dorne er steder for en vaskebjørn at skjule og nå til en tår af hummingbird nektar. Hvis du monterer din feeder i din pergola eller havepavillon, hænge det fra en længde på wire med et egern-bevis parabol, der forhindrer vaskebjørn og egern i klatring ned wiren.

Fritstående

En fritstående hummingbird feeder er ideel, når der beskæftiger sig med vaskebjørne. En hyrde krog virker bedst til dette formål. Placer din shepherds krog i midten af din værftet, hegn og tagene. En vaskebjørn kommer ikke til at være i stand til at klatre op jernstolpe at nå feeder, og krogen bliver tilstrækkeligt robust til at forhindre vaskebjørn fra ryster feeder løs fra jorden.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com