Hvordan du kan bruge Drill Bit Sharpeners

May 16

Vidste du, at du kan bruge drill bit sharpeners i stedet for at erstatte slidte borehoveder? Boring sløver bits, og slidte borehoveder forårsage øvelser til at arbejde hårdere og slides hurtigere. En drill bit blyantspidser får bits skarpere end de er, når du køber dem. Bore læge drill bit blyantspidser bruger en diamant slibning hjulet og en tilpasse jig til at udføre præcision skarphed. Det er hurtigere og langt mere præcise end skarphed med en grind hjul og støtte tabeller. Forlæng din boremaskine ved hjælp af præcision skærpet borehoveder. Her er hvordan det virker med en bore læge 250 Handyman drill bit blyantspidser.

Instruktioner

•Sæt et borehoved i bedriften chuck for slibning. Drej chuck knappen mod uret for at åbne chuck. Sætte bit i chuck med punkt stikker ud. Slå chuck med uret for at lukke omkring bit solidt, så slå lidt mod uret, indtil bit er løse nok til at flytte ind og ud.

•Tryk og hold knappen pusher på den modsatte side af den tilpasse tube. Indsæt den spidse ende af bit i tilpasse røret. Line up lejligheder på chuck med lejligheder i den øvre og nedre tønde af tilpasse røret.

•Look gennem vinduet justering. Tryk på borehoved fremad, indtil den rører til boremaskine stop. Slip knappen pusher.

•Look gennem justering vindue og drej drill bit indtil klemme arme bilægge inde fløjter. Stramme lidt sikkert ved at dreje chuck med uret. Hold knappen pusher og fjerne chuck med den justerede bit, der er nu klar til slibning.

•Tag på sikkerhedsbriller eller beskyttelsesbriller. Drill læge blyantspidser bruger en intern grind hjul, som kan kaste små metal spåner.

•Drej blyantspidser på. Glide boret ind i blyantspidser rør. Line op en af de hvide mærker på chuck med fin øverst i røret. Nu slå chuck med uret, indtil de andre hvide mærke på linje med fin. Skal ikke skubbe indad på chuck, som du rotere det. Små bidder skal lidt pres og par rotationer til at skærpe. Større bits vil savn flere sving og større roterende pres.

Tips & advarsler

  • Ren blyantspidser og chuck lejlighedsvis at sikre korrekt justering og skarphed. Med blyantspidser unplugged, vakuum ud skarphed og justere rør, eller vende hovedet og ryste ud de løs metal partikler. Tør indersiden af begge rør med en ren tør klud. Chuck kommer fra hinanden med nok mod uret slår. Bruge en lille børste eller luft kompressor blæser til at rydde væk debris.
  • Drill bit tips vil være meget varm efter slibning. Tillad bits til at afkøle i mindst fem minutter før du rører tips.

© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com