Sådan stram stål ledninger i Balustrade

May 16

Sådan stram stål ledninger i Balustrade

I modsætning til træ eller metal gelændere er tynde diameter stål kabel næsten usynlig, når er installeret på din dæk eller gårdhave. En komponent i en stål gelænder, rækværk, kræver mere opmærksomhed under og efter installationen. En balustrade holder i slutningen af den ståltråd på plads og justerer spændingen i den installerede wire. Når en stålwire Håndliste løsner, udvikler en farlig situation, da wiren ikke leverer tilstrækkelig støtte for personer eller kæledyr, der støder på din Håndliste.

Instruktioner

•Drej spændemøtrikken siddende over balustrade kegle, hvilende på de eksponerede tråde af modtageren med en kæp fra skruenøgle skruenøgle sæt. Den retning, skal du slå spændemøtrikken varierer afhængigt af om modtageren tråde er venstre eller højre hånds.

•Køre den løsnede spændemøtrikken 1/4 tomme over toppen af balustrade kegle.

•Drej balustrade kegle mod modtageren med passende størrelse spanner wrench indtil den ståltråd er stram. Hvis din balustrade har et hul midt mellem spændemøtrikken og ståltråd indsætningspunktet, skub strammer ind i hullet for at slå balustrade kegle.

•Spin låsemøtrik indtil den når toppen af balustrade kegle, placere en skruenøgle skruenøgle på spændemøtrikken og en skruenøgle skruenøgle på toppen af kegle og stram spændemøtrikken til balustrade kegle. Hvis i trin 3, du brugte en strammer til at stramme kegle, placere strammer ind i hullet af kegle snarere end at bruge en anden skruenøgle skruenøgle.

•Træk på ståltråd til at teste den ledning spændinger. Hvis ledningen er stadig løs, skal du gentage processen, indtil den ståltråd er håne.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com