Fakta om, hvordan fødevarer & motion arbejde med hinanden

May 16

Fakta om, hvordan fødevarer & motion arbejde med hinanden

Mad er brændstof til kroppen. Spise den rigtige mad hver dag er bedre for dig end slankekure for en stund og vil maksimere din præstation. Du har brug for de rigtige aminosyrer til at opbygge muskler og reparere væv, der får beskadiget under træningen. Du har brug for den rigtige type og mængde af ernæring til effektiv transport og bruge vitaminer og mineraler så du kan føle, se og gøre dit bedste.

Øge udholdenhed

Kulhydrater, fedtstoffer og protein er makronæringsstoffer, som din krop har brug for til at fungere og at drive væv reparation. Kroppen omdanner kulhydrater til glykogen, hvilket er et umiddelbart tilgængelige brændstof, der er brændt hurtigt under træningen. Når glykogen butikker er udtømte, forbrænder din krop fedt og til sidst proteiner til energi. Du har brug for tilstrækkelig protein til muskelvækst og væv reparation. Fedtsyrer er en nødvendig bestanddel af en sund kost; de fungerer vægt vedligeholdelse og kognitiv ydeevne, så du fodre din krop samt dit sind.

Øge stofskiftet med Protein og styrke

Dit basal stofskifte, eller den hastighed, hvormed du brænde kalorier når du laver noget, stadig hersker i op til 48 timer efter du har fuldført en styrke-træning træning. Lean muskel har en højere metaboliske krav for vedligeholdelse end fedt, så jo flere muskler du har, jo flere kalorier du brænder--hele tiden. Tilstrækkeligt proteinindtag er vigtig, således at din krop ikke henvende sig til ved hjælp af dine egne muskelvæv som energikilde.

Knogletæthed

Den stress, der udøver steder på din krop kan være skadelige for led og knogler. Din kost er en medvirkende faktor til den hastighed, hvormed dine knogler og led tilbagesøge stamme. Du kan bogstaveligt talt bryde dine knogler ved at engagere sig i motion, når din kost er lav i calcium-beriget fødevarer. Skadelige langtidsvirkninger kan også blive af bekymring i form af osteoporose og knogle sygdom. Kosttilskud hjælpe, men den store mængde af absorption af næringsstoffer vil komme fra dit valg af fødevarer. Disse fødevarer kan indeholde mejeri, grøntsager, bønner, appelsiner, tofu og mange andre absorberes let calcium-rige fødevarer. Visse kan motion rutiner, såsom yoga, forbedre knogletæthed og reducere osteoporose risiko hos voksne.

Glykogen som brændstof

Når du motionerer længere end ca. 30 minutter, du brænder igennem glykogen butikker og begynder at bruge fedt som en kilde til brændstof. Træning i den anaerobe sortiment, som er, når kroppen ikke bruger ilt til energi, brænder gennem glykogen hurtigt og kan resultere i mælkesyre oprustning. Regelmæssig træning kan gøre din krop mere effektive ved afbrænding en kombination af glycogen og fedt, således at du kan træne længere uden at føle trætte.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com