Sådan Critter-bevis en krybekælder

May 16

Gennemsøgning mellemrum er udsat for angreb af skadedyr og væsner. Hvis disse små rum ikke er vedligeholdes ordentligt eller renses ofte, kan de samle forskellige elementer, der tiltrækker dyr. Hvis du ønsker at slippe af critters i din krybekælder og forhindre dem i nogensinde kommer tilbage, skal du rydde hele rummet og gøre sikker på, at det er velholdt. Dette kan være ganske anstrengende proces, da det skal gøres jævnligt, men det er meget bedre end behandling hos en krybekælder, at dyr har gjort til et hjem.

Instruktioner

•Kontrollér hvor væsner er at komme i. Før de kører ind i krybekælder, skal dyr naturligvis passere gennem en indgang. Det meste af tiden, kan der være mere end én kilde til indrejse til din krybekælder. Følger de stier (f.eks snavs eller udskrifter), at de forlod for at bestemme, hvor de kom fra.

•Seal off posten dyrene bruger med cement og lad det tørre i et par timer. Når du lukker indgangen, vil dette tvinge dem til at kigge efter en anden måde. Sørg for at du forsegle andre områder hvor væsner kan muligvis kommer fra eller gå igennem.

•Indstil op en fælde for væsner. Det kan være en hjemmelavet musefælde med agn eller noget større, afhængigt af størrelsen af de skadedyr, der passerer gennem krybekælder. Sørg for at du placerer det et sted i midten. Afstå fra at bruge gift fælder, da dette kan producere en stikkende lugt i spacet craw.

•Opkald en pest control ekspert til at kontrollere professionel fjernelse, hvis problemet fortsætter. Det anbefales, at du får en kvartalsvis helbredsundersøgelse for skadedyr, der kan lurer omkring dit hjem eller andre gennemsøgning mellemrum.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com