Liste over planterne indfødte til Michigan

May 16

Liste over planterne indfødte til Michigan

Native planter vokser naturligt i en bestemt region og mange gartnere vælge hjemmehørende planter til deres hjem haver. Michigan har en overflod af indfødte planter, såsom græs, træer, bregner, vilde blomster og buske. Disse planter og frø er tilgængelige på mange Michigan planteskoler. Vælg indfødte Michigan planter til dit hjem haven, som disse planter er godt tilpasset til jord og vejr forhold i staten.

Sky Blue Aster

Sky blue aster er en flerårig plante, der kan vokse op til 3 fod høj og har lysegrønne blade. Bladene er smalle, lange og hårløse. Daisylike blomsterne have lavendel-hvidlig kronblade og gule Centre. Blomster af himmelblå aster blomstrer fra sommeren til at falde. Blomsterne tiltrækker også mange insekter som bier, hvepse, fluer og sommerfugle. Denne plante er bedst i fuld sol til en del skygge med en fugtig, veldrænet jord. Sky blue aster almindelige vækststeder er på sandede enge, ler banker og langs vejsider.

Tæt Blazing Star

Tæt blazing star er en anden staude, der kan nå en højde på 4 fødder. Anlægget har bløde, grønt, grasslike løv med høje spidser af blomster. De violette blomster blomstre fra juli til September og vokser i klynger på en stilk. Tæt blazing star gør bedst i en fugtig, veldrænet jord og fuld sol. Denne plante prangende blomster tiltrække kolibrier. Du vil finde disse planter langs marsh kanter og prairie felter.

Plettet Horsemint

Plettet horsemint er en urteagtig busk indfødte til Michigan. Denne plante kan vokse op til 4 fod høje og har firkantede stængler. Den lille, Rosa-hvide blomster blomstre i klynger fra sensommeren indtil den første frost. Plettet horsemint er tørke-tolerante og gør bedst i fuld sol. Ifølge Floridata gjorde indfødte amerikanere en te med blade af horsemint til behandling af forkølelse, feber og influenza. Denne plante er beliggende langs vejsider og gamle områder og skovområder.

Behårede Puccoon

En anden Michigan oprindelige plante er den behårede puccoon. Den behårede puccoon vokser ca 2 1/2 fod høj og ligger i mange tørre woods. Orangish-gule blomster kan nå op til 1 tommer i diameter og har fem kronblade. Blomster blomstre i klynger fra April til juni. Bløde grønne blade og stilke af denne plante er lådden. Behårede puccoon gør bedst i fuld sol og i fugtig, veldrænet jord.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com