Rose af Sharon sygdomme

May 17

Rose af Sharon (Hibiscus syriacus) er normalt en sygdomsresistente busk eller træ. Kræver meget lidt pleje, tåler rose af Sharon varme, fugtighed og salt. Hjorte og kaniner vil forlade denne plante alene. Når problemer, hjælper det for at vide hvad man skal kigge efter og hvordan man skal behandle nogen sygdom. Når beskæring væk syge dele af træet, Sørg for at desinficere nogen værktøjer til at forhindre sygdommen i at spredes.

Leaf Spot

Leaf spot er en cirkulær plet på bladene, der forårsager dem til at aflevere den rose af Sharon. Pick ud de inficerede blade, men ikke tilføje dem til kompost, fordi denne sygdom vil fortsætte at sprede. Rive op nogen blade, der er faldet og ødelægge dem.

Leaf Rust

Leaf rust er en gulfarvning af løvet og bladpletter. Tjek på undersiden af blade til en gul-orange pustler. De vil vende sort i efteråret. For at behandle rose af Sharon for denne sygdom, der kan fortsætte gennem vinteren, spray med en fungicid hver syv til 10 dage.

Cankers

Cankers kan dræbe hele grene eller endog hele anlægget hvis venstre ubehandlet. Cankers er lyse, rødlig-orange frugtsætning organer på barken af den rose af Sharon. Først, ophæve de inficerede grene. Sørg for at desinficere de skærende værktøjer for at holde sygdommen i at sprede. Der er ingen behandling for fordærve. Hvis fordærve er på hovedstammen, enten fjerne træet eller gør det muligt at afvise. Denne sygdom vil langsomt dræbe rose af Sharon, selv om processen kan tage flere år.

Meldug

Ligner hvidt pulver på stængler og blade, er meldug en svampesygdom, der kan angribe rose af Sharon. Mens det ikke vil dræbe træet, vil det dreje bladene lilla, forårsager dem til at krølle op og falde. Meldug, som også kan deformere knopper, breder sig i vinden. For at behandle, spray med et svampemiddel.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com