Sådan installeres Metal tæppe strimler

May 17

Også kendt som en overgang eller Z-bar, metal strips bruges til at fastgøre tæpper og give en glidende overgang fra en overflade til en anden. Disse metal tæppe strips også beskytte kanten af gulvtæppet fra flosser og andre skader. Du kan finde metal tæppe strimler på lokale hardware eller stormagasin såvel som de større hjem forbedring butikker. Lavet af et blødt metal såsom aluminium, er tæppe strimler nemme at arbejde med og installere.

Instruktioner

•Measure længden af området i som du skal anvende metal tæppe strip. Ren gulvet hvor du har brug for at lægge tæppe strimlen for at fjerne støv eller rester, der kunne få under metal strimmel.

•Lay en guide linje ved at tage et stykke snor og sikre det for begge ender af gulvbelægning med tack eller afslutte negle. Rulle ud af tæppet og linje op strengen med kanten af tæpperne. Når strengen er sikret, roll på tæpperne tilbage ud af måde.

•Lay den metal løber strip langs kanten af strengen guide og bruge en nedstryger til at trimme eventuelle overskydende tæppe strimler. Brug tack negle og en hammer til at sikre de metal tæppe strips til gulvbelægning. Hvis du sømning i beton, brug konkrete negle til at sikre strimler.

•Lay løber polstring og tæpper så at kanten af gulvtæppet lyver mod metal tæppe strimler ud. Strække tæpper med et tæppe aftrækker og fastgør bunden af tæpper til kerne på den metal strimmel.

Uddelingen på tæpperne til metal carpet strimler, folde top Strip over gulvtæppet ved at trykke det ned med en hammer, indtil tæppet holdes fast mellem metalstykker.

Tips & advarsler

  • Brug ikke en metal tæppe stribe på tværs af udvendige døre. I stedet, bruge en træ-eller metal plade. Metal tæppe strimler har mange skarpe tegnestifter på dem. Vær forsigtig, at du ikke skære dig selv med dem.

© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com