Sådan Sanitize din brusehoved

May 17

Sådan Sanitize din brusehoved

De små huller i brusehoveder tillader kun så meget vand til at flyde gennem dem, at skabe flere tynde strømme af vand. Desværre, det forårsager små mængder vand til at sidde inde i hovedet, selv når bruseren ikke bliver brugt. Dette vand kan blive stagnerende og føre til meldug i bruseren. Bruseren havne også bakterier, der kan gøre dig syg. Sanitizing dit brusehoved regelmæssigt kan bidrage til at minimere mængden af bakterier, du udsættes. Heldigvis kan du sanitize dit brusehoved uden selv at fjerne den.

Instruktioner

•Pour en kop bagepulver i bunden af en vandtæt pose og slip pose over brusehoved. Brug en pose, der er stor nok til at dække hele hovedet, uden meget plads tilbage i posen.

•Pinch åbning af posen omkring stammen bag brusehoved og sikkert det på plads med en elastik, forlader omkring 2 inches af posen åben. Dette vil give dig plads til at hæld eddike i posen.

•Pour hvidt destilleret eddike i den lille åbning til at fylde posen med nok eddike til fuldt dykke brusehoved. Afhængigt af dens størrelse, vil du bruge 2 til 6 kopper eddike.

Uddelingen resten af posen åbning af tucking det under elastikken. Lad posen på i 1 time og køre under bruseren for at skylles eddike og bagepulver væk.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com