Hvordan man beregner kælderen Ventilation behov for en ovn

October 1

Hvordan man beregner kælderen Ventilation behov for en ovn

Mange ovne er installeret i ufærdige kældre. Den tomme plads tillader ovnen den maksimale mængde luft til forbrændingen. Uden denne tilgængelige luft udveksling, apparater som gasfyr og hot-vandvarmere ville ikke være i stand til at lette eller brænde ordentligt. Boligejere efterbehandling ud kældre står ofte med svære beslutninger om, hvordan du giver ventilation til deres ovne. Beregning af mængden af tilgængelig luft kræves for ovnen skal fungere korrekt, bør det første skridt til at designe layout af den nye kælder område.

Instruktioner

•Kontroller din ovn til ventilations rør at gå udenfor. Ovne med udluftning til udendørs kræver ikke indendørs forbrændingsluft, da de trækker deres forbrændingsluft fra uden for huset.

•Locate manual til din ovn til at bestemme BTU per time rating. Kontrollere ovnen selv for en papir tag med disse oplysninger, hvis manuelt ikke er tilgængelig.

•Multiply BTU per time rating af 50, derefter dividere dette nummer af 1.000 at bestemme kubiske optagelserne af forbrændingsluft kræves til din ovn i et helt åbent rum. Bestemme den tilgængelige cubic optagelser af forbrændingsluften ved at multiplicere længde, bredde og højde af open-kælderen området.

Kapslet ovne kræver som regel to åbninger i kabinettet ikke mindre end 100 kvadrat inches hvert. Beregne din lukket ovn behov ved at dividere den BTU per time rating af 1.000. Installere en øvre og nedre udluftning i struktur er lig med eller større end dette nummer i areal. Hvis du vil vedlægge ovnen under din remodel, bruge disse tal til at bestemme din ventilation behov.

Tips & advarsler

  • Tilføj 25 procent til størrelsen af ventilationskanaler, hvis du beslutter at bruge ventilationskanaler med metal lameller.
  • Absolut installere både øvre og nedre ventilationskanaler, der opfylder kravet om mindstestørrelse for ventilation. Ufuldstændig forbrænding kan føre til sundhedsmæssige problemer og ovnen funktionsfejl.

© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com