Kloak lugt i nærheden af afløbsrør

May 17

Hvis der er en lugt du aldrig ønsker at finde inde i dit hjem, er det den foul emmer af kloakken. Hvis du fange duft af kloakken i dit hjem, skal du tage øjeblikkelig handling. Lugten er ikke bare en uheldig situation; Det er også en advarsel om potentielle arbejdsmiljømæssige risici for din familie og dit hus.

Kloak lugt

Kloak lugt du bemærke nær en nedløbsrøret er forårsaget af kloak gas. Din drænrør føre fra dit hjem til kloaksystemet. Dit hjem VVS er designet til at blokere kloak gas og holde det. Ikke kun lugter det dårligt, men det kan også være en sundhedsrisiko. Langvarig udsættelse for det kan forårsage hovedpine og kvalme, og nogle af komponent gasser inde i det, som methan, kan være brandfare i høj nok fusioner. Hvis du lugte en kloak lugt, så har du en VVS problem.

Opsugning

Hvis du lugte lugt nær en nedløbsrøret tilsluttet en køkkenvask afløb, så er spørgsmålet en ubalance i trykket i dine rør. Din vask afløb har en kurvet sektion kaldet fælden. Fælden fyldes med vand, når du kører vasken. Tyngdekraften holder vand i det pågældende afsnit, fylde op i røret og forsegling det fra ethvert kloak gas, der bakker op i nedløbsrøret. Hvis trykket er skæv i dine rør, er vand fra fælden siphoned off tilbage ned i nedløbsrøret, forseglingen røret og lade kloak gas ind i dit hjem.

Blokeret stak udluftning

En blokeret tag stakken udluftningsanordning kunne også føre til en kloak lugt i nærheden af drænrør. Typisk, dit hjem ventiler kloak gas gennem stakken udluftning i dit tag. Hvis noget blokerer ventilen, eller hvis der er en blokering inde i røret, har gassen ingen steder at gå. Over tid bygger mere kloak gas inde i røret, indtil der er nok af det til at skubbe gennem vandet i enhver nedløbsrøret fælde. Hvis du lugte kloak gas nær afløb for et badekar, så er stak udluftning problemet.

Løsninger

For at løse opsugning på en vask, kig på nedløbsrøret. Det kurver som bogstavet S. Du skal erstatte det med en del af røret, som buer som bogstavet P. Den vandrette sektion af rør på en P-line forhindrer opsugning. Hvis du har en blokeret tag stakken aftræk, kontakt fagmanden VVS. Hun vil være i stand til at finde den blokering holdning og årsag, og reparere det for dig.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com