Træ kantning for landskabspleje

May 17

Træ er en billig, alsidigt materiale til brug for indramning haver og gangbroer. Uanset om du vil genbruge stock tømmer eller resterende indlæg ender fra hegn, reducerer træ kantning overordnede vedligeholdelse ved at blokere ukrudt og egensindige græs fra trænger sig ind på stier og blomsterbede. Hvis du ubeslutsomme på typen af træ kantning bruge, vælge en stil, der fremhæver de lige linjer af en gangbro eller kurver af en have.

Tømmer

Landskab tømmer er trykimprægneret, så de ikke rådner. De er bedst egnet til lige eller vinklet funktioner. Hjørner af træ tilføje definition uden at forringe opmærksomhed fra blomster eller en brolagt overflade. Installation tømmer er simpelt. Lægge dem over en seng af grus så vandet kan løbe væk, og integrere de tømmer halvvejs i jorden for at holde dem på plads. For ekstra stabilitet, bore huller gennem ender og drev længder af armeringsjern gennem hullerne og ind i jorden.

Indlæg

Træ stillinger tilføje en tekstureret, håndlavet look til en gård. Denne type af kantning værker samt til buede kanter som det gør i lige linjer. Stillingerne er sluttede på siderne og indsat delvist i jorden for at danne en lav mur. Pletten stillinger en mørk farve for at reducere skader fra UV-stråler og forstærke levende blomster.

Bender bestyrelsen

For buede kanter eller store områder er bender bord billig og nem at installere i en smal rende. Denne fleksible 1/4-inch-thick redwood bestyrelsen kan knus snævre kurver eller give skarp definition til en perfekt cirkel. Hvis du bruger trykimprægneret bender board, undgå at installere det. nær spiselige haver, da kemikalier fra træet kan sive ned i jorden. Cypress og cedertræ er to typer af naturligt rot-resistente træ, som er en god pasform til køkkenhaver.

Træ blok

Træ blok kantning er færdige fra stubbe af træ. Svarende til at bogføre kantning, træ blokke er installeret individuelt og stribede sammen. Blokkene er i form af cylindre og placeret vertikalt i varierende højder. Træ blokke er dyrere end andre typer af træ kantning, men de resulterer i en mere poleret look.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com