Hvordan du udskifter mursten i skorsten

May 17

Hvordan du udskifter mursten i skorsten

Mursten skorstene udsættes for opvarmning og afkøling, som sætte en masse stress på de omkringliggende mursten forårsager dem til at bryde for tidligt. Når en mursten er løs eller savnet ud af en skorsten, kan vand sive ind i de omkringliggende mursten og få dem til at blive løs eller falde ud. Tætningsstrimler en loose mursten vil ikke reparere problemet; Hvis mørtel og mursten obligationen er brudt så skal mursten der være remortared og erstattet. Når det er muligt genbruge gamle mursten så skorstenen et mere ensartet udseende.

Instruktioner

•Fjern gamle mursten wiggling det malplaceret eller ved hjælp af en hammer og mejsel hvis nødvendigt. Vinkel en mejsel på en lav vinkel og tryk enden af mejslen med en hammer til at fjerne den gamle mørtel helt.

•Chip væk gamle mørtel fra den frigivne mursten med en mejsel og hammer, indtil alle gamle mørtel er fjernet. Ren den frigivne mursten med vand og en stålbørste. Ren hullet i skorstenen med vand og en stålbørste til at fjerne enhver løs mørtel.

•Spread et lag af mørtel på siderne og bunden af hullet med en murske. Spredes et lag af mørtel på toppen af den frigivne mursten eller en udskiftning mursten hvis den gamle mursten mangler eller i dårlig form. Skub mursten ind i hullet sikkert således at ansigtet af klodsen flugter med de eksisterende mursten.

•Pack siver mørtel ind i leddet med en peger murske. Værktøj mortared leddet til at matche eksisterende leddene engang mørtel begynder at sætte op.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com