Hvad er de mest sanitære klude eller svampe til at bruge til at rengøre køkkenborde?

May 19

Skimmel og bakterier trives i varme fugtige forhold, som ofte er de samme betingelser som fadet klude, klude og svampe anvendes i køkkenet. Fordi disse klude er normalt anvendes til rengøring fødevarer forberedelse områder og retter, bør de være så sanitære som muligt. Der er visse typer af klude og svampe, der er mere sanitære end andre, såvel som måder at holde din eksisterende rengøring værktøjer sanitære.

Microfiber klude

Mikrofiber klude er meget effektiv, når det kommer til at plukke bittesmå bakterier og snavs partikler ud køkkenborde. Disse klude kan være blandt de mest sanitære for rengøring, fordi de normalt har en anti-bakteriel agent føjet til dem, der dræber de bakterier, der er afhentet af kluden. Når du køber disse klude, kigge efter klude, der specifikt siger de er anti-bakteriel på emballagen.

Bambus klude

Bambus er en bakterier-resistent materiale, fordi bambus plante sig selv indeholder en agent, der modstår bakterier og svamp. Sikre, at bambus fiber klud er alle naturlige og ikke hårdt forarbejdet, fordi denne behandling kan ødelægge de anti-bakterielle egenskaber af fiber.

Steriliseret køkken svampe og klude

Almindelige køkken svampe og klude kan bruges til at rengøre køkkenborde og holdt sanitære på samme tid. Svampe tiltrække bakterier, når de er tilbage, sidder rundt mens vådt, så helt wringing ud af en svamp, når du er færdig med at bruge det kan gøre det mindre modtagelige for bakterier. Meget af de fælles fødevarebårne sygdom-forårsager bakterier som salmonella og E. coli dræbes ved temperaturer over 212 grader, så klude kan genbruges, indtil de slides så længe de er vasket ofte ved høje temperaturer til at holde dem sanitære, normalt i en vaskemaskine. De kan endda dyppet i vand og placeres i mikrobølgeovn, indtil de dampende til at desinficere dem.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com