Instruktioner til slibning Håndsave

May 19

Instruktioner til slibning Håndsave

Håndsave er ofte nemme at finde på et loppemarked eller garage salg. På det tidspunkt i deres liv er men bladet ofte kedeligt og skarphed. Slibning en håndsav klinge tager praksis for at blive faglært, men det er en doable opgave hvis du udnytte de korrekte værktøjer. Slibning dine håndsav blade vil tage ca. en time på det første forsøg, og mindre tid som du bliver fortrolig med processen.

Instruktioner

•Clamp savklinge i en skruestik, og sørg for det er ikke så høj, at din savklinge bevæger sig, men ikke så tæt at hæmme skarphed. Fuldt stramme skruestik; ellers vil din sav glide mens du arbejder som kan forårsage skade.

•Sæt fil mellem to tænder af saw og match de oprindelige vinkel på tænderne. Flyt filen frem og tilbage på tværs af tænderne for at bære væk metal og forme tanden til et punkt. Du bør bruge den rigtige størrelse fil til håndsav blade. I almindelighed, saw-arkivering filer har en af fire vokslys: regelmæssig, slank, ekstra slim og dobbelt ekstra slim.

•Indstil saven til den modsatte holdning. Hvis håndtaget var på din højre side, bør det nu være på din venstre side. Fortsætte arkivering på samme måde som før. Når du har nået slutningen eller tå af saven, bør tænderne i ensartet toppe.

Tips & advarsler

  • Altid filen starter med håndtag slutningen af saven og filen vender nedad. Denne måde du ender arkivering opadrettede af en tand og bagsiden af den anden.
  • Vær forsigtig, når du fjerner håndsav fra skruestik; Det kan give pludselig og saven vil falde på gulvet. Bær altid tæt-tåede sko, når du arbejder med skarpe genstande.

© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com