Hvordan til niveau et brusebad Stall Base

May 19

En bruser base er installeret på gulvet i dit nye brusebad installation og monteret ret til indramning studs, der udgør den home Brusevægge. Det har en lavvandet læbe hele vejen rundt om det og en enkelt drænhul i centrum eller side. Bruser pander er naturligvis skrå så vandet løber mod denne drænhul, men hele panden skal være perfekt niveau for dette kan ske. Når du installerer din brusebad pan, gøre det niveau for at undgå dræning problemer nede ad vejen.

Instruktioner

•Indstil bruseren base i bruseområdet og skubbe kanterne op mod studs i væg rammer, som når først indpasse brusebad pan i din bruse område under de første faser af installationen. I denne fase, Brusevægge er fjernet fra hjemmets væg indramning, og kun knopperne er til stede i bruseområdet. Sørg for at alle sider af bruser bunden at rører et brusebad mur er flugter med knopperne.

•Sæt en tømrer niveau i udkanten af bruser base og kontrollere at se, hvis bunden er plan.

•Skub en shim nedenunder siden af den bruser base, der ikke er niveau. Fortsætte med at slide shims under bruseren base, indtil det er perfekt niveau.

•Sæt niveau på den tilstødende side af bruser base og check at se, hvis bruseren er niveau. Hvis ikke, skub shims under denne side til niveau bruser base. Gentag denne proces ved at placere plan på hver side, indtil alle sider af bruser bunden er plan.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com