Mit træ blade vender gul

May 19

Mit træ blade vender gul

Når et træ blade bliver gule, er det ofte en tidlig indikation af en pest problem eller sygdom forbundet med svampe eller bakterier. Men det kan også være resultatet af et vitamin eller mineral mangel. Adresse farveændringer hurtigst muligt. Behandling af for skadedyr eller giver ekstra næringsstoffer kan være svaret i genoprette træets sundhed.

Klorose

Klorose er en abiotiske sygdom almindeligt forekommende i flere områder af USA. I modsætning til andre problemer, er det ikke forårsaget af en sygdom eller skadegører. De gule blade er et resultat af lave klorofyl produktion. Klorofyl er hvad der giver den grønne farve til blade og tillader brug af sollys for fødevare-og energiproduktion. Den mest almindelige årsag til dette er jernmangel, normalt behandles ved at tilføje jerntilskud til jorden. Dette problem kan også være forårsaget af overwatering, roden skader eller skader på stammen. Tidligt vil blade slå en gul-grøn farve, og bliver mere gule efterhånden som sygdommen skrider frem. Hvis venstre ubehandlet, kan vener og blad kanter blive brune og dø. Når denne fase sker, trævækst stopper normalt og grene begynder at dø.

Mineral mangel

De fleste typer af træer kræver mindst 16 elementer til at fungere ordentligt. Blandt disse er jern, kvælstof og magnesium, og i mindre omfang mangan og boron. Hvis disse elementer ikke er tilgængelige i store nok mængder naturligt, tilføje dem til træet trivsel. Hvis venstre umarkeret, bladene blive skør og drej til gul, frugt dør, sammen med grene. Små forskelle er mærkbar i de gulfarvning mønster og ændre afhængigt af hvilket element mangler. Kvælstof-fattige blade udvikle et broget mønster, versus gulfarvning baser blade med en magnesiummangel. Hver af disse problemer er let behandles ved at tilføje kosttilskud til jorden.

Bladlus

Bladlus er fælles haven skadedyr og kan påvirke næsten alle træarter og region i landet. Disse insekter har tendens til at gøre mest skade til unge, nyplantede træer; håndtere disse skadedyr hurtigt. En af de tidligste tegn på en bladlus problem er en gulfarvning og curling blade. Når dette sker, en god dosis af pesticider kan komme af med bugs. Da de har tendens til at være vedholdende, muligvis mere end én runde nødvendigt. Nogle avlere planlægge ved at indføre dame bugs til deres nye træer. Disse insekter er gavnlige for træet, da de er naturlige rovdyr af bladlus.

Citrus grønnere

Normalt bæres af de asiatiske citrus psyllid, er citrus grønnere en smitsom sygdom, som oftest alvorligt skader unge citrus træer. Denne skadeorganisme er et stort problem over det meste af det sydlige USA, herunder dele af Texas, Californien og Florida, hvor et stort antal af citrus er vokset. I de tidlige stadier af infektion, efterlader gule og tørre ud. Disse effekter bevæge sig mod de store dele af træet, herunder frugt og grene. Frugt bliver misdannet og bitter, og produktionen forkrøblede. Hvis venstre ubehandlet, vil kernen i træet kurven, med uoprettelige virkninger.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com