Bygge en udendørs skur til opbevaring

May 20

Bygge en udendørs skur til opbevaring

Bygge en udendørs oplagring skur frigør plads i din garage og/eller kælder. Du kan købe skur kits fra dit lokale tømmer levering butik, der har allerede bygget sektioner og omfatter retninger på sammensætte skuret. Skure er tilgængelige i træ, vinyl og metal eller aluminium konstruktion og kommer i mange forskellige størrelser, stilarter og former. Nogle skur kits omfatter også en sub gulv, hvorpå skuret vil sidde. Du kan også købe planer om at bygge din egen brugerdefinerede stald.

(Disse instruktioner er til præfabrikerede skure, der er bygget på en cement gårdhave sten pude med en træ sub gulv).

Instruktioner

•MAP ud i området hvor din stald vil blive bygget, så en ekstra 10 inches på alle sider. Hammer i en pæl i hvert hjørne og køre streng rundt i området, binde det til hvert spil. Bruge en kantning værktøj til at skære omkring kanten af området strengeinstrumenter og skimme sod, hvis der er nogen fra toppen af jorden. Fjerne tre inches af snavs.

•Sæt en tre-tommer lag af knust sten i området hvor du har fjernet den sod og snavs. Tag et stykke på 2 X 4, otte til 12 fod lang (afhængig af størrelsen af din stald) og stille det på sin kant på toppen af den knuste sten første fra hjørne til hjørne. Sætte niveauet oven på 2 X 4 om området er niveau. Rake stenen, indtil området er niveau. Gør det samme for længde og bredde af området.

•Sæt den første terrasse sten i det ene hjørne og brug plan for at kontrollere, om stenen er niveau. Tage en 24 tommer lang stykke 2 X 4, placere den fladt på patio sten og slå det fast med en gummihammer. Kontrollere hvis gårdhave sten er niveau fra hjørne til hjørne og fra side til side. Sten skal tilføjes under gårdhave sten eller taget væk indtil gårdhave sten er niveau. Placer den anden terrasse sten ved siden af først og niveau det på samme måde. Placer et stykke 2 X 4 på sin kant langs begge gårdhave sten og sørge for den anden sten er plan med den første. Gentag dette med alle gårdhave stenene. Når alle terrasse sten er nede, Placér lange af 2 X 4 på sin kant diagonalt på toppen af terrasse sten og sætte niveauet oven på 2 X 4 at sikre området niveau. Gør det samme for længde og bredde af området.

•Til sub trægulvet, opbygge en ramme ved at lægge de 2 X 4s på deres kant på toppen af terrasse sten. Udenfor rammen for sal vil være den samme størrelse som skuret. Skrue side stykker af rammen sammen med 3-½" dæk skruer. Bruge et sæt square for at sikre rammen er firkantet. Yderligere støtte 2 X 4s vil blive placeret på deres kant inde berømmelse, måler 16 inches fra center af en 2 X 4 til midten af næste. Skrue enderne af indersiden 2 X 4s til uden for rammen. Igen check for at sikre rammen er firkantet og er stadig niveau. Center ramme på patio sten så 10 inches af terrasse sten udvide forbi rammen på alle siderne.

•Sæt det første stykke af ¾" krydsfiner på toppen af rammen og gøre sikker på det er flugter med kanten af rammen. Hvis din stald er større end et ark af krydsfiner, Kontroller, at den ene ende falder på midten af en indvendig 2 X 4 støtte; Hvis det er nødvendigt, bruge en rundsav til at skære krydsfiner, så det sidder på halvdelen af 2 X 4. Klip et stykke krydsfiner til at afslutte denne sektion og skrue krydsfiner til rammen ved hjælp af 1-¾" dæk skruer. Starte det andet ark af krydsfiner på den modsatte side af rammen, skære et stykke til slut, at andet afsnit og skru at det til rammen. Gentag dette, indtil gulvet er beklædt med krydsfiner.

•Sæt dem afslappet side af stald på den træ gulv og sikkert det på plads. Den anden side på plads og fastgøre den på gulvet og til den første side. Gentag dette med de resterende sider. Side med door(s) vil være den sidste side. Siderne af træ skure vil normalt være ét stykke og kræver mindst to personer til at håndtere det mens siderne af vinyl og metal eller aluminium skure er i sektioner at en person kan håndtere.

•At sætte tag på din stald, oprette trappestige inde i skuret og bygge rammen af tag som pr vejledningen, der fulgte med kittet. Start derefter vedhæftes som afsnittene tag tag rammen og siderne af skuret. Mens taget af en vinyl eller aluminium stald vil være lavet af samme materiale som resten af skuret, kan træ skure have et træ, metal eller aluminium tag. De alle kræver dog at du opbygge en ramme, så lægger tag sektioner. Træ skure med en træ tag skal du afslutte ydersiden af tag med helvedesild. Endelig, sætte hætten på toppen af taget.

•Hvis din stald ikke har ventiler i toppen af forsiden og bagsiden af skuret, vil du ønsker at købe ventilationskanaler. Kontur af ventilen på forsiden og bagsiden af skuret. Bor et hul indeni den disposition, du har tegnet. Indsæt puslespil klinge i hullet og skåret ud området for ventilen. Indsætte vent sørge for det passer. Tag ventilen og anvende silikone rundt i kanten og sæt den ind i hullet.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com