Bygningen rejst køkkenhave senge

May 20

At vælge et websted

Det bedste tidspunkt at begynde opførelsen på vegetabilske højbede er efter vækstsæsonen, når du har masser af tid til komplet byggeri før plantning tid. For at din senge at modtage den maksimale mængde lys, skal du indstille dem i et nord til syd retning.Bruge pres behandlet tømmer, sten eller mursten for støttemure. Brug ikke railroad tværs bånd eller beton, som indeholder elementer, som kan sive ned i jorden over tid. Undgå også at bruge ubehandlet tømmer eller logfiler, som de ikke vil stå op til elementerne.

Site forberedelse og lægge ud

Når du har valgt placeringen nemlig den højbed, overveje ru tilling jorden hvor senge bliver placeret. Tilling jord fremmer ordentlig dræning. Bruge en linje eller små reb til at lægge mønstret i din seng.Et trick brugt af mange boligejere udstikker landskabspleje er at bruge en haveslange og skitsere slange med spraymaling. Grave fastholde materialet lidt i jorden. Det kan være nødvendigt at grave ud nogle mere end andre, afhængigt af højdeændringer sektioner. Vælge et niveau område er altid gavnligt. Størrelsen af sengen vil blive bestemt af planter, du ønsker at vokse samt mængden af ledig plads til højbed havearbejde. For eksempel, kræver større produkter, såsom vandmelon, mere plads end gulerødder. Antallet af beplantninger bestemmer også størrelse. En gennemsnitlig højbed er typisk mindst otte fødder af otte fødder kvadrat med sider af mindst 18-24 inches høj. Dette giver mulighed for masser af god jord og passende afløb.

At sætte det hele sammen

Når du arbejder med træ som et forskudshonorar, søm, bolte eller skrue sektioner sammen for stabilitet. Forskyde lag af materiale til at opnå den maksimale styrke i sengen. Sten og mursten skal også fordeles, som med en mursten eller blok væg, at maksimere styrke. Arbejde med rock er både udfordrende og givende. Du skal arbejde for at passe rock sammen, således at det giver en robust fastholde struktur. Hævet rock plantageejere er både funktionel og er blandt nogle af de mest attraktive og ofte gange at fremhæve et landskab.Endelig, Placer grus i bunden af sengen for dræning og derefter fylde sengen med en god kvalitet snavs. Snavs du vælger kan komme fra et hjem forbedring eller big box butik af posen eller et landskab materiale selskab købt af løs belastningen. Screenede øverste jord er et godt valg. Også kan du overveje jord tilsætningsstoffer, såsom en næringsrig medium der øger væskeophobning. Holde ekstra snavs på side som senge vil bosætte sig i et stykke tid. Også kan du overveje en bygning en sti til, omkring, eller mellem dine løftede plantageejere.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com