Californien baggård landskab Design Idéer

May 20

Californien baggård landskab Design Idéer

At skabe et landskabsdesign er en måde at tilpasse en udendørs plads til dine specifikke behov. Californien med sin typisk solrigt vejr og længe vokser sæsoner, giver mulighed for mange landskab designmuligheder. Og overveje regionens værdifulde naturressourcer i dine planer.

Water-Wise landskab

Med vand på en præmie i Californien, vil konvertering et landskab til en water-wise have spare penge og hjælpe bevare en naturlig ressource. Water-Wise haver består af tørke-tolerante planter, som kan overleve på meget lidt fugt. Du kan også erstatte din græsplæne med rock, fliser eller kunstgræs at reducere vandforbruget.

Native landskaber

Indfødte landskabspleje indebærer anvender planter hjemmehørende i din region i Californien. Indfødte landskabspleje tager forskning, men der er mange planteskoler, der specialiserer sig i Californien indfødte arter. Native planter er naturligt tilpasset til din region klima og normalt kræve mindre pleje end ikke-indfødte.

Bee-venlige landskab

Bier er nødvendige til bestøvning, proces, hvor planterne blomst, reproducere og frugt. At skabe et bi-venlige landskab vil sikre, at din have trives og bee koloni overlever. Bier er tiltrukket af haver, der har en bred vifte af blomster. Bee-venlige planter kan findes på de fleste planteskoler.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com