Specifikationer for et tag sne hegnet

October 1

Hensigten med Tag sne hegn er til at holde sne på taget, at forhindre sne glidende ud og forårsager skader eller skade. I andre programmer bruges hegn til at beskytte ventilationskanaler eller andre strukturer på taget fra glidende sne. Tag sne hegn er mest almindeligt anvendt på metaltag og bruge metal beslag og struktur komponenter.

Kantede parenteser

Parentes fungere som forbindelse mellem komponenterne sne hegnet og tag. Fælles specifikationer omfatter et minimum af fire beslag pr. sne hegnet segment. Kantede parenteser anvendes på metal tagene er ofte lavet af rustfrit stål at begrænse korrosion på taget.

Beslag anlæg

Skruer til at fastgøre beslagene på taget varierer med tagmateriale. Fastenerne skal holde parentes sikker, selv under en belastning af sne, og også forhindre lækager gennem taget. Fugemasser caulk eller tagdækning tar kan angives omkring fastenerne under ansøgningsprocessen. I nogle installationer bruges lim til at mindske risikoen for lækager.

Hegnet finish

Tag sne hegn er tilgængelige i en række farver og metal finish. Vælg en farve og afslutte lig tag farven til at lave hegn eller vagter mindre synlige. I nogle tilfælde, kan dekorative vagter eller hegn bruges som et designelement på taget.

Højde og bredde

Tag sne hegn fås i flere højder, med 2 1/2 til 3 inches de mest almindelige. Bredden af hegnet varierer med programmet, med nogle bygherrer vælger at placere hegn og beskytter kun over døre eller andre områder, hvor der er en risiko for skader fra glidende sne. Placer Tag sne hegn tæt på kanten af taget og ikke højere på taget.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com