Husholdningernes anvendelser af Oregano olie

May 21

Husholdningernes anvendelser af Oregano olie

Oregano olie, almindeligvis kendt som olie af Oregano, er en alsidig, sunde og naturlige olie. Findes i naturlige fødevarebutikker og helseforretninger, er olie oregano ingredienser, der har antiseptisk, antibakterielle og antimikrobielle egenskaber. Ud over andre anvendelser, olie oregano giver dig mulighed at desinficere dit hus uden brug af skrappe kemikalier.

Husstand desinfektionsmiddel

Bakterier-drab ingredienser findes i oregano gør olie oregano ideel at bruge som en husstand desinfektionsmiddel. Olie Oregano er et sikkert og sundt alternativ til traditionelle desinfektionsmiddel, der indeholder stærke kemikalier. Fyld en spand med varmt vand og hæld i 4 dråber af oregano olie og 10 dråber citronolie til at gøre en blanding, der kan bruges til at skrubbe ned din køkken gulve.

Handvask

Olie af oregano kan bruges som en naturlig antiseptisk håndvask på grund af en ingrediens i oregano, thymol, som har antiseptisk og antimikrobielle egenskaber. Efter vask hænderne med sæbe og vand, skal du placere dine hænder i en skål med vand med et par dråber af olie. Du kan også havde et par dråbe af oregano i en flaske af regelmæssige pumpe sæbe.

Myggebalsam

Ifølge en undersøgelse på Seoul National University i 2005 med titlen "Monoterpener fra timian (thymus vulgaris) som potentielle myggemidler", nogle ingredienser findes i oregano, carcavol og thymol, fungerede godt som en effektiv naturlig myg-frastødende. At lave en frastødende, kombinere seks dråber af oregano olie, kan 1/2 kop mandel, valnød eller druemost frø olie og 4 dråber af en anden insektrepellent olie som timian, eller du blot tilføje flere oregano olie. Du kan gnide det på huden eller placere det i en sprayflaske til spray program.

Parasit behandling

Olie Oregano er effektiv i behandling af nogle interne parasitter, ifølge en 2000 undersøgelse af sundhed udforskninger Trust i Arizona og biotiske Research Corporation i Texas med titlen "Hæmning af entero parasitter af emulgeret olie oregano in vivo." Undersøgelsen viste, at tage 600mg olie af oregano tabletter dagligt i seks uger forårsaget nogle parasitter i fordøjelseskanalen til dø eller signifikant fald. Du kan købe olie af oregano tabletter på en helsekostforretning.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com