Hvordan til at estimere en græsplæne græsslåning Job

May 21

Hvordan til at estimere en græsplæne græsslåning Job

Græsplæne græsslåning er ikke begrænset til at være en yard akkord. Hvis du kan lide at komme udendørs og klippe græs, kan det blive et job. Der er masser af mulighed for at kontanter i på slåning græsplæner, da der er folk der ikke kan lide det og er villige til at betale en anden til at gøre det for dem. Men en af de hårdeste dele om virksomheden fastlægger priserne. Der er en masse variabler og ikke set formel. Så er lære af konkurrencen en af de bedste måder at komme i gang.

Instruktioner

Anslå en græsplæne græsslåning job

•Measure ud de firkantede optagelser af din personlige græsplæne. Tage notits af eventuelle hindringer, stramme hjørner eller skråninger, der kan også være til stede og lave en liste over dem.

•Opkald tre professionelle græsplæne græsslåning tjenester, der foretager besøg i hjemmet til at give estimater. Har omkostningerne til at klippe din egen græsplæne anslået--Spørg om timeløn, samlede omkostninger, og hvorvidt de opkræver ekstra for slåning omkring bakker eller andre forhindringer.

•Compile data og kig på deres omkostninger. Hvis et selskab er langt lavere end alle de andre, tænke over hvorfor deres pris kan være så lavt. Når tænke højestbydende, tænker på om der var noget, der adskiller dem fra de andre, og om der retfærdiggør den højere pris.

•Indstil en pris svarende til konkurrencen estimerer, men ikke nødvendigvis lavere. Bruge dette som et eksempel til at trække på, når prissætning andre værfter. Overvej størrelse, bakker, forhindringer, stramme hjørner og andre faktorer, der kan bremse den klippes job eller gøre det mere vanskeligt.

•Factor i mængden af benzin, der vil blive brugt mens slåning. Det vil ikke være meget, vil større værfter stadig tage mere benzin end mindre. Efter påfyldning plæneklipperen gastank, holde styr på antallet af timer mejet indtil næste gang du skal fylde. Opdele antallet af timer med mængden af benzin bruges til at få et groft skøn over den benzin, anvendes hver time.

Tips & advarsler

  • Da det ikke er muligt at betjene en græsplæne græsslåning business i løbet af vinteren, kan du overveje at gøre snerydning.
  • Fordi vejret er somme tider uforudsigelige, kan regn eller tordenvejr medføre et tab på en arbejdsdag. Planer om en femdages arbejdsuge men holde lørdag og søndag åbent, just in case der er regn i løbet af ugen.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com