Udendørs prydplanter

May 21

Udendørs prydplanter

Udendørs planter tilbyder funktionelle værdier, såsom faldende opvarmning og køling regninger og forebygge jorderosion. Sprucing op landskab med udendørs prydplanter tilføjer bremse appel og værdi til hjemmet.

Træer

Store træer skygge boliger og stoppe stærk vind. Lille blomstrende træer kan henlede opmærksomheden på et område af landskabet. Mange sorter og kultivarer tilbyde spring bloom, sommer frugt eller efterår farve. Plante træer, der er egnet til din klima, for problemfri vedligeholdelse.

Buske

Buske tilbyde de samme fordele som træer, som regel i mindre mængder. Buske kan bruges som en hemmelig raster, et samlingspunkt og et middel til at tiltrække sommerfugle og bestøvere til blomst og vegetabilske planter. Buske, såsom blåbær, kræver ofte en anden for krydsbestøvning at sætte frugt.

Blomster

Flerårig blomster give tilbagevendende skønhed i grænser, senge og masserne. Årlige blomster leverer farve og duft mens de venter på flerårig blomstrer. Indarbejde prangende træer, buske, blomster og vinstokke i landskabet for prydværdi og økonomisk gevinst.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com