Hvordan du planlægger, Lay og installere PVC rør

May 22

Hvordan du planlægger, Lay og installere PVC rør

PVC-rør bruges i hjemmet til at køre kloakledninger fra forskellige vand inventar (brusere, toiletter, håndvaske) til de vigtigste kloakledning. Røret er tilgængelige i forskellige diametre og er sluttet sammen med forskellige typer af PVC koblinger. Rørender og koblinger er først primet og derefter limet sammen. Brusere og håndvaske kræver P-fælder installeret i kloakledning tæt på inventar til at stoppe gasser rejser tilbage op i røret og ind i stuen, men toiletter ikke.

Instruktioner

•Look for, og Find de vigtigste kloakledning, der løber fra huset til city kloak eller septiktank. Alle kloakledninger fra de forskellige apparater vil tillægge denne hoved kloakledning, så først beslutte hvor de skal være tilsluttet.

•Draw et diagram med hver vand armatur i forhold til hinanden og de vigtigste kloakledning. Derefter beregnes mængden af line (og nummer/type af koblinger) kræves for at nå fra armaturet til de vigtigste kloakledning.

•Klippe gennem de vigtigste kloakledning med en nedstryger. Vær sikker på at gøre cut lige og fjerne grater med en handelsmands kniv. Gøre et andet snit gennem røret to inches fra og parallelt med, den første snit. Fjern grater.

•Applicer PVC primer omkring hver skåret på røret, samt på indersiden af den tilsluttende kobling. Afvente primeren tørre--normalt 30 sekunder. Derefter anvende PVC lim på alle PRIMES områder. Skubbe den tilsluttende kobling mellem røret nedskæringer og hold i position i 30 sekunder. Sørg for, at den kobling side tud er tilgængelige til at fastgøre kloak rør ind i det.

•Prime i slutningen af et nyt stykke af kloak rør og derefter anvende lim. Også prime og lim på indersiden af den kobling tud. Skubbe røret ind i tuden, og hold nede i 30 sekunder. Nu installere koblinger og nye rør hele vejen til vand armaturet--Husk at prime enderne af røret og inde i koblingerne før limning. Når du er færdig, skal du bruge metal afstivning til at støtte og holde kloak rør på plads. Denne afstivning kan knyttes til gulv bjælker ved hjælp af tværbjælke bøjle negle. Følg disse trin for at installere nye kloakrøret til alle vand inventar.

Tips & advarsler

  • PVC koblinger kommer i straight, 30, 45, 60- og 90 graders vinkler. Der er også "T"-formede koblinger til Deltag én kloakledning til en anden. Forbinder koblinger også slutte sig til en kloak rør ind i en anden og vil blive brugt til at tappe den vigtigste kloakledning. Denne kobling er den samme diameter som den vigtigste kloakledning, og sine side tuden er den samme diameter som kloakrøret tilslutning til det.
  • P-fælder er "U"-formet, og hold vand kontinuerligt i bunden af "U". Dette stopper kloakken gasser rejser forbi "U" og op i røret ind i stuen.
  • Før du starter kørslen, check med byen for lokale love bestemmelse af forskellige diameter af rør til forskellige inventar, samt hvor man kan indpasses i de vigtigste kloakledning. Det er også muligt--hvis lokal lovgivning tillader--til at forbinde en kloak rør ind i en anden, så du ikke skal oprette forbindelse til den vigtigste kloakledning for hvert armatur.
  • Det er altid bedst at køre din kloak linje planer af en arbejdstilladelse kontor først, før du fysisk starter jobbet.
  • Alle vandrette kloakrøret har at blive installeret på en lille gradient tillade affald at rejse ned i røret (normalt 1 tommer per 10 fødder af linjen). Check med arbejdstilladelse kontor for det korrekte forløb i dit område.

© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com