Hvad betingelser gøre skimmel vokser på brød den hurtigste?

May 22

Hvad betingelser gøre skimmel vokser på brød den hurtigste?

Mold er en levende svamp, som i modsætning til planter, ikke kan behandle lys for næring. Skimmel kræver dog små mængder vand og mad leveret direkte fra en vært. Hvis du nogensinde har set grønne eller hvide pletter på dit brød, eller smidt ud et stykke brød dækket med sort mug, du kender dette brød er en af fødevarer appellerer til visse forme. Mange slags brød område behandlet med kemikalier specifikt at retard væksten af mug. Spis ikke nogen brød med nogen tegn på skimmelsvamp. De små pletter du ser er netop de synlige dele af et omfattende netværk. Wrap alle mugne brød stramt for ikke at trække vejret i de tørre spoors, og smide det væk, hvor ingen kæledyr eller børn vil blive udsat.

Et fugtigt sted

Brød er en temmelig tør mad, men der er altid nogle fugt i den, fordi vand er, hvordan de "gode" mold (gær) breder hele brødet og gør det stige. Når guldgravere, pirater, pionerer og soldater ønskede at bevare brød i dage eller måneder, sørgede de for det var meget tør. Hardtack og tør kiks har meget lidt fugt og modstå vækst af skimmel. Den fugtigere brød, jo hurtigere mug vil sprede sig og vokse.

Et mørkt sted

I modsætning til salat eller græs behøver forme ikke lys. Faktisk kan lys retard væksten af mug. Mug på brødet vokser hurtigst i mørke steder.

Ingen Wrapper

Selv om en stram wrapper fremmer fugt opbevaring, som opfordrer støber, kan luftbåren skimmelsvamp spredes gennem luften og land vokser på uindpakket brød.

Varme

Ligesom de fleste voksende ting, mange skimmelsvampe foretrækker varme og vokse hurtigere under varme forhold... Men der er mange former for skimmelsvamp, der vokser i kølige temperaturer. Fryseren er koldt nok til at forhindre skimmelvækst.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com