Hvordan man høste citrongræs

October 1

Hvordan man høste citrongræs

Citron græs (Cymbopogon citratus) er en følsom flerårig urt, der er let at vokse i hjemmet haver. Det er en aromatisk urt, der er almindeligt anvendt til madlavning når høstet. Citron Græs gror frodigst når plantet i rige jord og fuld sollys; et lille plaster på citron græs kan udvide til en anselig klump over 2 fod i diameter i en enkelt sæson. Høst citron græs regelmæssigt er en måde at kontrollere væksten af prydplanter græs og kræver kun enkle værktøjer.

Instruktioner

•Plant citrongræs i en solrig beliggenhed og vand regelmæssigt for at opretholde jordfugtighed og lette robuste vækst. Citrongræs er følsomme over for jordbundens temperatur og er mest produktive når jord er konsekvent mellem 66 og 84 grader Fahrenheit, Ifølge Purdue University.

•Klippe citrongræs stilke i bunden når de er 1/2 tommer i diameter i bunden. Citron græs stilke vokse op til 3 fødder lang, så du kan have til at grave gennem den tætte vækst i anlægget for at få adgang til bunden af anlægget.

•Tag citrongræs blade og placere i solen for at tørre; Når tør, citrongræs blade kan lagres og bruges til sæson supper, te og kød retter.

Tips & advarsler

  • Fjerne de ydre fibrøst lag af citrongræs stilk før madlavning med friske citron græs.

© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com