Sådan Repot Fern planter

May 23

Sådan Repot Fern planter

Bregner kan være temperamentsfuld container planter, fordi de kræver præcis fugt og sollys betingelser for at trives. Bregner ønske om en delvis lyssky voksende placering med rigelig fugt og luftfugtighed. Hvis en bregne voxer transportkassen og blive pot-bundet, vil det kræve endnu mere opmærksomhed og pleje til at holde det passende fugtigt. Af denne grund, repot din fern planter når rødderne vokser ud til siderne af dets nuværende beholder.

Instruktioner

•Decide uanset om du vil flytte hele fern plante i en større beholder eller du vil opdele fern anlægget for at gøre flere mindre planter. Hvis du vil flytte hele fern plante i en større beholder, skal du vælge en ny beholder, der er 2 til 4 inches større i diameter. Hvis du ønsker at opdele anlægget fern og plante mindre planter, samle tre eller fire containere, der er af samme størrelse som nuværende beholder.

•Fyld emballage ca. en tredjedel fuld med pottemuld.

•Tag fern fra dens nuværende container. Hvis du er blot at flytte hele planten i en større beholder, vil ikke forstyrres rodsystemet overhovedet. Undersøge anlægget og skæres væk fronds der vises brune og scraggly. Placere den hele bregne i den nye container. Hvis du dividere fern plante, skåret væk alle de nederste og gamle fern fronds (tilbage til kronen). Skåret ned de resterende blade, der er i god stand med halvdelen. Afbrød bunden 2 inches af rodsystemet og kassér. Skære igennem planten fra toppen til bunden gennem rødderne, skære det i tredjedele eller kvartaler som en pie. Placere opdelte fern planter i de forberedte beholdere.

•Anbring fern planter så toppe af planterne er inden for 1 tomme af toppen af beholderne. Udfyld potning jord omkring rødder af fern planter og tamp pottemuld fast.

•Kapacitet den nyligt repotted fern planter og placere dem i en delvis lyssky placering. Holde bregner fugtig, som du normalt ville.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com