Sådan finder du brugt vandrutschebaner

May 24

Sådan finder du brugt vandrutschebaner

Uanset om du opretter en vand-temapark eller installere et hjem swimmingpool, kan du være i markedet for en vandrutsjebane. Der er mange detailhandlere, der sælger vandrutsjebaner, selv købe det nye element kan absolut lægge pres på budgettet. Heldigvis ved at gøre en lille smule af Internetforskning og at kontakte sælgere og forhandlere, kan du være i stand til at finde en brugt vandrutsjebane perfekt til dit projekt.

Instruktioner

•Gennemfør en generel søgning på internettet for vandrutsjebaner. Denne søgning bør omfatte typen vand dias, du vil købe sammen med din placering. For eksempel, hvis du søger "Vand dias salg i Nashville", får du flere resultater for byens swimmingpool, spa og vand dias forhandlere. Derefter kontakte lokale vand dias detailhandlere og pool butikker i dit område. Selv om disse virksomheder normalt beskæftige sig med nye produkter, kan de kender personer i området, der søger for at sælge deres vandrutsjebane. Nogle butikker kan endda sælge brugte vandrutsjebaner på Kommissionen for lokale personer, så at kontakte disse butikker er en god måde at komme i kontakt med disse personer. Også, nogle pool og wellness butikker kan leje brugte vandrutsjebaner, for dem, der ikke ønsker at betale for slide blankt.

•Søge online auktionshuse, som Ebay.com. Du kan også søge på hjemmesider såsom morskab erhvervsdrivende, som er en auktion site for forlystelsesparken elementer, herunder vandrutsjebaner. Du altid kontrollere, at sælgeren har en historie, der sælger varer på auktion site og har en høj rating. Hvis det er muligt, betale for din brugte vandrutsjebane gennem en tredjepart mægler, såsom PayPal, at forsikre, at dine finansielle oplysninger opbevares sikkert og trygt.

Kortindgangsdør en vand dias eller forlystelsesparken mægler. For dyrt vandrutsjebaner, især dem, der anvendes i vandparker, bør du kontakte en mægler, der kan finde og forhandle om en brugt vandrutsjebane på dine vegne.

•Attend en real estate auktion. Du kan finde en fortegnelse for fast ejendom auktioner i din lokale avis under overskriften auktion af classifieds afsnit. Hvis en hjem og ejendom er der bortauktioneres, kan du muligvis finde pool udstyr og hardware, såsom et dias på auktion samt.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com