Sådan bruges Vintage lommetørklæder til at gøre gardiner

May 24

Vintage lommetørklæder har længe været en favorit af linned samlere. Vintage stykker er fundet i antikke butikker, Genbrugsbutikker og loppemarked kabiner, og varierer fra enkle firkanter til fancy broderet versioner. Én ting samlere gerne gøre for at vise deres samling er at gøre deres samleobjekter til nyttigt pynt til hjemmet. Med en smule af syning knowhow kan disse vintage papirlommetørklæder bruges som gardiner.

Instruktioner

•Measure vinduet hvor forhænget vil hænge. Køb almindeligt stof gardiner i en neutral farve eller gøre din egen størrelse nødvendige til korrekt pryder vinduet. Hvis gøre din egen gardiner, købe seks inches mere stof end vindue måling opfordrer til. Sy en one-tommer hem nederst på hvert panel. Sy en one-tommer hem øverst, og en en-inch rod pocket. Mulighed for en tomme mellem top hem og rod pocket.

•Lay den færdige eller store-købte gardin på en counter top eller arbejde tabel. Placer de vintage lommetørklæder i et ønsket mønster. De kan arrangeres til helt dække de eksisterende gardin eller blot i et mønster til at dekorere gardinet.

Det er ikke tilrådeligt at oprette gardin sig ud af de vintage lommetørklæder på grund af deres alder. Lyset kommer ind gennem vinduerne vil nedbryde styrken af deres stof. Der kombineret med deres alder ville forårsage dem yderligere forværres, ødelægger ikke blot tæppet men integriteten af de antikke stykker.

Anslag dysefastgørelsen pin lommetørklæder på plads når du har besluttet, hvor de vil blive permanent anbragt. Brug et stof markør til at angive placering, hvis du har brug at fjerne nogen af lommetørklæder for bekvemmelighed. Det er undertiden enklere at arbejde med kun et par stykker fastgjort på tæppet, som vægten af de fastgjorte stykker kan blive besværligt.

•Stitch hver brik på plads ved hjælp af en neutral tråd eller en, der supplerer farverne anvendes. Når alle brikkerne er anbragt, iron curtain ved hjælp af en lav indstilling med ingen damp.

Hæng gardiner og Nyd dit værk og brugen af din vintage fund.

Opvask i hånden af vintage hankie gardiner i koldt vand med mild sæbe. Hænge til tørre.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com