Ideer til kontor rengøring dag

May 24

Meget ligesom et hjem behov kontoret regelmæssig rengøring for at opretholde sanitære forhold og ordentlig organisation. Organisere en kontor rengøring dag giver alle på kontoret at blive involveret i vedligeholdelse og vedligeholdelse af generel kontorområder og deres eget arbejdsområde. Sæt nogle forventninger, og lokalisere områder for at sikre en vellykket kontor rengøring dag vægt.

Skrivebord og kontorområde

Hvornår opretter en tjekliste og tildeler arbejde pligter for en kontor rengøring dag, omfatter individuelle skriveborde og office fællesarealer. Fokusere på udslettelse ned Computertastaturer, telefon håndsæt og computer skærme fjerne skidt, snavs og bakterier. Også tørre ned skriveborde, stole og reoler. Flytte og rengøre under udstyr, såsom fax-maskiner og kopimaskiner, til at fjerne støv og snavs, der kan tiltrække insekter. Hver person skal fokusere på rengøring ud hendes skrivebord og opbevaring kabinetter. Sted kasseret papirer og dokumenter til side for at makulere på stedet eller via en makulering tjeneste.

Bryde områder

Rens køleskab og skabe ved at fjerne alle fødevarer. Spørg medarbejderne til at tage hjem fødevarer elementer af en bestemt dato, og rådgive at mad og containere venstre vil blive kastet. Tør ned apparater, herunder køleskab, mikrobølgeovn og kaffemaskine. Ren hylder og skab fronter. Rens eventuelle krydderi containere, og kontrollere, om Udløbne emner. Genpåfyldning essentials, som servietter, papirhåndklæder og plast spise redskaber. Tør ned bordplader, borde og stole. Brug glasrens salgsautomater med glas fronter. Polske rustfri stålvaske og apparater med en rustfri stål renere og poler spray.

Yderligere overvejelser

Selvom du kan hyre en professionel rengøringsservice til at tage sig af det grundlæggende, herunder rengøring af badeværelser og tømme papirkurven dåser hver dag, kan rutinemæssig kontor rengøring dage holde dit kontor ser godt ud for medarbejdere og kunder. Tildele medarbejdere til at sikre forstuen får top-notch behandling. Feje alle tæpper, og brug vinduet renere på glasdøre til at fjerne fingeraftryk. Også tørre ned foran receptionsområder. Give én person eller flere, afhængigt af størrelsen af kontoret, job for at fokusere på udslettelse ofte overset f.eks lyskontakter og dørhåndtag. Fokusere på at fjerne enhver spindelvæv fundet dinglede fra loftet eller lyse inventar. Kontrollere pærer på samme tid, og læg mærke til nogen, der skal erstattes.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com