Træer i tropiske græsland

May 24

Træer i tropiske græsland

Overdrev er på alle kontinenter undtagen Antarktis. Tropiske græsarealer, også kendt som savanner, dominerer landskabet i Afrika og også store regioner i Indien, Australien og Sydamerika. Mens græsset er den dominerende vegetation af savanne, er der også træer i tropiske overdrev. Træer i savanner live for lange perioder er generelt tørke og brandsikre.

Baobab træ

Baobab-træet er også kendt som "livets træ" og "hovedet træ." Det er en af de ældste typer af vegetation i Afrika, Indien og Australien. Disse ældgamle træer kan leve i tusinder af år. Baobabs er også omfattet af gamle sagn og sange i nordlige og Sahara. Der er otte arter af træet. Baobabs har en særskilt udseende. Grene ligner tørrede rødder og træerne har gigantisk kufferter, der ligner høje rørformede tønder. Dele af baobab er spiselige. Saften fra baobab frugt indeholder høje niveauer af vitamin C, calcium og andre næringsstoffer. I nogle lande, er dele af træet også brugt til medicinske formål som behandling af feber og skørbug da frugt indeholder c-vitamin. I Senegal bruges baobab frugt smoothies til behandling af forstyrret maver og andre lidelser ifølge avisen "The Independent".

Kandelabre træ

Træet kandelabre er en type af stedsegrønne og har en distinkt og slående udseende. Træets grene ligner dekorative lysestager tilsluttet træstamme, så det ligner en kæmpe kandelabre. Træerne har rødlig-brun frugt og torne på sine grene. Saft fra træet kandelabre er giftige for mennesker og dyr forårsager huden blærer, vejrtrækningsproblemer fra sin dampe og midlertidig blindhed. Væsken kan dræbe nogle dyr og bruges til at forgifte dyr betragtes som skadedyr. Nogle husejere bruge træet som en naturlig egenskab barriere på grund af dens skadelige egenskaber. Sap er også til medicinske formål i nogle afrikanske kulturer. Kandelabre træer findes i savanne i Afrika, Indien og andre tropiske overdrev nær ækvator.

Jarrah træ

Jarrah træer er typer af eucalyptus fundet i australske savanner. De findes i græsland samt Jarrah skove. De har en lang, brun og bladløse kuffert. Toppen af træet har grene med blade, der er mørkegrønne på den øverste og lys grøn på bunden. Jarrah blomster er små og hvide med en stærk duft. Bier er tiltrukket af træets blomst til bestøvning. Jarrah træ er velegnet til brande på australske savanner. Det er en lignotuber træ, gemme kulhydrater i sine rødder, så det kan vokse tilbage efter et inferno.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com