Sådan Avocado plantefrø i vand

May 25

En avocado er en flot finish på en salat, sandwich, hamburger, quesadilla eller et vilkårligt antal andre retter. Når du er færdig nyder avocado, kan du vokse din egen avocado træ ved at plante frø i vand. Dette er et sjovt projekt, som du kan gøre ved dig selv eller med dine børn, og det gør for en dejlig vindueskarmen dekoration. Følg disse enkle trin for at få din avocado anlæg startede.

Instruktioner

Plantning frø

•Tag frø fra en nyligt åbnede avocado. Skyl frøene i koldt vand. Bruge dine hænder til at få eventuelle overskydende avocado ud af frøet. DUP den tør med et håndklæde frø.

•Skub tre tandstikker i den tykkeste del af avocado, således at de er omkring en halv tomme i frø. Plads til tandstikkere ud jævnt omkring frø. Tandstikkere skal bruges som et anker for at holde frø over vandet.

•Fyld et drikke glas eller vase med vand. Sæt frø i vandet med den fede ende neddykket i vandet og den spidse ende over vandlinjen. Der bør kun være omkring en tomme af frø under vand. Resten af tandstikkere på kanten af glasset til at holde frø på plads. Anbring glasset på en solrig vindueskarm inde i dit hus.

•Kontrollér vandet niveau hver dag for at sikre en del af frøene er under vand. Hvis ikke, tilsættes lidt vand ved at fylde op en anden glas og hælde vandet langsomt og forsigtigt uden sprøjt indtil en tomme af frø er igen under vand.

•Notice vækst af stilken og rødder i tre til seks uger. Lad stilken vokse til omkring fem inches, og fjern derefter de øverste blade. Når et nyt sæt af blade vokser i, vil det være tid til at overføre anlægget til jord.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com