Stål Garage hovedrammen strukturelle komponenter

February 13

Et strukturelt lyd stål garage omfatter komponenter, der gør det i stand til at modstå kraftig vind, hagl og stærke storme. Et strukturelt lyd bygning af enhver type gevinster stabilitet fra jorden op ved sikkert vedlægge alle komponenter og at sikre, at de lodrette dele niveau. Nivellering basen er nøglen til at skabe en stål garage, som er plumb og sikker.

Betonunderlag

Et niveau betonunderlag er grundlaget for et strukturelt lyd bygning. Den hele stål ramme tillægger betonunderlag, forankring en solid struktur, der ikke skifte i kraftig vind eller flytte fra underminerer jorden defekter.

Base Rails

Base skinnerne tillægger foundation på hver side af en stål garage. Base skinner er bærende stål skinner, der understøtter hele vægten af garagen. Det er afgørende at vedhæfte disse solidt til fundamentet.

Sidestøtter

Sidestøtter tillægger base skinnerne og udvide opad på taget. Højden af sidestøtter er afhængig af højden af garagen. Sidestøtter skabe rammer for stål væggene til at fastgøre på garagen.

Spær

Tagdækning spær er aflange rektangulære figurer, der er mindre på hver side af taget og højere i midten. Midten rager højere så regn vil kaste ud tag mod de mindre sider. Tagdækning spær tillægger hver sidestøtte og give en struktur til fastgørelse af den yderste tagdækning stål plader. Spær tillader luftgennemstrømning gennem toppen af en stål garage og hjælpe cool interiør.

Hvælvede stål garager

En hvælvede stål garage bruger samme betonunderlag og base skinner som en traditionel form. Sideskinner og spær er en one-piece stålkonstruktion, der tillægger de base skinner og hinanden øverst på tagfladen. Denne type af stål garage former selvstændige solid taget uden at behøve metal plader til at danne en vandtæt forsegling.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com