Naturlige pesticider for Citrus træer

May 26

Citrus træer er modtagelige for en lang række skadedyr. Heldigvis skal du ikke stole på barske kemikalier til effektivt at beskytte mod disse skadelige insekter. Start med de mindst skadelige teknikker; du har altid mulighed for senere at flytte din vej op til strengere metoder til at slippe din citrus træer af skadedyr, hvis det er nødvendigt.

God Orchard hygiejne

Opretholde en hygiejnisk orchard betyder picking up anbragte frugt før det rådner og holde haveaffald fra din citrus træer. Denne funktionsmåde sikrer, at skadedyr ikke lever af døde blade og andet snavs. Når de finder de døde frugter, gå skadedyr videre til den sunde frugt stadig på citrus træer. Holde græsset omkring din korte citrustræer så bugs og skadedyr ikke har noget sted at bo og skjule.

Gavnlige insekter

Mens mange af fejl i din citrus orchard ønsker at spise dine frugter, er der nogle nyttige insekter. Mariehøns, for eksempel, spise mealybugs, skala og bladlus, som alle er skadelige for din citrus træer. Knælere spiser græshopper. Tillade disse insekter til at gøre deres arbejde, hvilket betyder mindre arbejde for dig i at befri din citrus træer af skadedyr.

Fjerne ved håndkraft

Nogle skadedyr, der lever af citrus træer er stor nok til at blive fjernet i hånden. Orange hund caterpillar, for eksempel, elsker at fodre på citrus træer men nemt kan plukkes fra dem. Som en del af at opretholde god orchard hygiejne, overvåge træerne omhyggeligt. Gøre at fjerne større skadedyr del af din rutine.

Hvidløg

Mange skadedyr kan ikke lide den duft eller smag af hvidløg, der fungerer som en effektiv frastødende af bladlus og andre skadelige insekter. Begrave fed hvidløg rundt i bunden af dine træer, eller gøre et hvidløg spray. For at gøre en hvidløg spray, tilføje tre hvidløg pærer til halv en blender af vand og liquefy. Si blandingen og tilsæt vand nok til at gøre 1 gallon af koncentrat. Tilføj 1/4 kop af hvidløg koncentrat til en spand og tilsæt vand nok til at gøre 1 gallon af hvidløg spray. Spray på de berørte træer. Vær forsigtig, når du bruger en hvidløg spray, som du kan brænde din citrus træer, hvis du bruger for meget.

Insekticid sæbe

Insekticid sæbe er en raffineret version af almindelig flydende sæbe. Det er effektivt som en vask for sodede mug og andre rester, der kan bygge op på citrus træer. Bland 1 til 2 ounce med nok vand til at fylde en 1-gallon sprøjte, og spray din citrus træer. Sørg for at belægge alle overflader af træ, blade og frugter. Tillad sæbe at stå på træerne i 30 minutter, og derefter sprøjte træerne igen med rent vand. Det er bedst at spray insekticid sæbe tidligt i dag at give træer tid til at tørre.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com