Kulhydrater for planter

May 26

Kulhydrater er afgørende for overlevelse af alle dyr og planter. Dyr er forbrugerne og skal få deres kulhydrater fra miljøet ved at spise planter. Planter er producenterne, der skaber kulhydrater ud af grundlæggende byggesten, som de bringer ind i deres organer gennem åbninger på deres blade og rodsystemer. Det er ikke nødvendigt at give nogen form for kulhydrat til dine planter, da de producerer masser af deres egne.

Kulhydrater

Kulhydrater er ikke andet end kæder af kulstof, brint og ilt. De fleste kulhydrater er fremstillet af planter og anvendes til mange forskellige formål, herunder celle støtte bygningskonstruktioner og lagring af energi for fremtidig vækst. Kulhydrater almindeligt forekommende i planter er i form af sukker, stivelse, cellulose, Pektiner og tandkød.

Fotosyntese

Fotosyntese er en todelt proces, der producerer kulhydrater. Den første del kræver klorofyl, sammen med andre pigmenter, til at absorbere så meget sollys som muligt. Pigmenter passere de indsamlede lysenergi langs til grønkorn hvor energi er høstet og forvandlet til adenosin trifosfat, et kemikalie. Calvins cyklus er den anden del af processen. I Calvins cyklus, er atmosfærisk kuldioxid og ATP fra den første del af fotosyntesen kombineret til form glukose.

Lagring af kulhydrater

Flerårige planter er muligt på grund af kulhydrater lagret i forskellige sub jord strukturer og stængler. Disse reserver hjælpe planten overlever i vækstdvale i løbet af vinteren og giver brændstof til at indlede ny vækst. Når et tilstrækkeligt antal grønne blade er dukket op fra kronen af anlægget, kan fotosyntese CV'er og anlægget vokse uden at stole udelukkende på reserver.

Brug af kulhydrater

Kulhydrater er brugt som energikilde til planter og bruges til at bygge cellulære strukturer. En overflod af kulhydrater drev frø dannelse--frø er i vid udstrækning består af lagrede stivelse til feed embryonale planter. Plante cellevægge er lavet af cellulose, et kulhydrat, der er ufordøjelig for mennesker. Mens planterne photosynthesizing, opbevarer de væk kulhydrater, så de kan vokse endnu på stormfulde dage.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com