Sådan får du Scentsy voks off My Microsuede Sofa

February 13

Sådan får du Scentsy voks off My Microsuede Sofa

Scentsy mærke voks er smeltet i et stearinlys varmere til at forlænge levetiden af voks. Som en 25 watt pære i den nederste del af varmere smelter voks, wafts duften gennem dit værelse. I lighed med andre mærker eller hjemmelavet stearinlys, når Scentsy voks er spildt på sofaen microsuede, resultatet er en smattet, olie-baserede pletten. Microsuedes lav vedligeholdelse behov gør det let at rengøre, men stearin fjernes omhyggeligt for at undgå skader på polstring. Med omhyggelig voks fjernelse teknikker og de rigtige forsyninger får du en Scentsy voks pletten off din microsuede polstring.

Instruktioner

•Klippe en brun papirpose i stykker stor nok til at dække Scentsy voks pletter på sofaen microsuede.

•Lay et stykke brunt papir over pletten voks. Varm dit tøj jern til den laveste heat indstilling uden damp.

•Tryk på den varmede jern på den brune papir i tre til fire sekunder ad gangen. Scentsy voks smelter og overfører til den brune papir, skifte til et nyt stykke papirpose. Gentag dette trin for at fjerne så meget af voks som muligt.

•Våd en ren klud med Renseri opløsningsmiddel til at tackle den farve del af Scentsy voks pletter. DUP microsuede med opløsningsmiddel til at løfte den farve og olieagtig voks rester. Flytte til en ren del af kluden og fortsætte til at skamplet.

•Tillad microsuede polstring til at lufttørre helt. Børste i sofaen med en ruskind børste til at blande og fnug microsuede fibre.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com