Hvordan til at sænke Window Blinds, der sidder fast i toppen

May 26

Hvordan til at sænke Window Blinds, der sidder fast i toppen

Spaltegulve persienner overdøve sollys samt beskyttelse af personlige oplysninger til hjem interiør. De hæve og sænke via en side ledning, der låser på plads inde i den øverste overkant. Hvis låsen funktionsfejl, vil ledningen og blinds blive hængende i hævet position. Dette sker for en række årsager, men du kan typisk lavere blinds ved hjælp af en manuel metode.

Instruktioner

•Grasp siden ledning på blinds og hæve det opad, indtil den er plan med den øverste skinne på blinds. Flytte ledningen til venstre eller højre, som nogle gange frigør mekanismen og tillader blinds at sænke.

•Sæt en trappestige ved siden af vinduet, hvis nødvendigt, og fjerne de to kasketter på de venstre og højre fronthøjtaler sider af parenteser, der holder overkant på plads. Disse typisk skub ud mod midten af vinduet. I nogle tilfælde skal du muligvis fjerne skruerne for at frigøre denne forreste del.

•Grasp overskriften jernbanetransport i begge hænder og trække det fra enken. Lægge blinds på en tabel eller en anden overflade, hvor du har masser af plads og lys.

•Look ind i hullet, hvor ledningen opstår, og du vil se, enten en lille løftestang eller en lille rund cylinder.

•Hold ledningen til længst til højre på blinds så at det er af vejen. Indsæt spidsen af en flad skruetrækker ind i hullet og tryk den op mod håndtaget eller cylinder til at låse den op. Blinds og ledningen vil sænke så snart du gør dette.

•Øge og lavere blinds tre eller fire gange for at sikre, at låsemekanisme ikke er permanent brudt og derefter geninstallere blinds tilbage i vinduet.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com