Florida planter til Zone 9

February 14

Florida planter til Zone 9

Central Florida falder i Zone 9 på US Department of Agricultures plante hårdførhed Zone kort. Den mindste temperaturområde for dette område falder mellem 20 og 30 grader F, en vigtig overvejelse, når de beslutter, hvad træer, buske og blomster vil indgå i landskab designet. At vælge egnede planter betyder, at landskabet omfatter sorter, der ser godt ud med minimum af vedligeholdelse.

Gardenia

Der er forskellige sorter af gardenia. Baseret på kultivar, kan de nå højder på hvor som helst fra 2 til 15 fod. Nogle er hurtigt voksende, mens andre langsomt voksende. Nogle blomster tidligt i sommerperioden, nogle i midsommer og nogle sensommeren. På grund af de ekstreme forskelle i kultivarer, kig på plads for betingelserne, og hvad der ønskes fra anlægget. Gardenia blomster kommer i en række forskellige farver fra hvid og gul til lilla. Blomstrer er normalt mellem 3 og 5 inches i diameter. Gardenias gøre godt i milde klima. Disse sarte planter kan bud drop, hvis de korrekte voksende betingelser ikke er opfyldt.

Grædende Bottlebrush

Den grædende bottlebrush er et tropisk træ passer til det varme vejr USADA plante hårdførhed zoner 9-11. Denne blomstrende træ har en rund form og når en modne højde af omkring 20 fod. Det får sit navn fra 6 tommer rød, cylindrisk blomster midt i smalle, grønne blade. Bladene af denne australske indfødte dukke op i foråret, når de er en bronze farve, der svinder til sommer grøn. Bottlebrush gør bedst i fuld sollys og tåler både våde og tørre betingelser når etableret. Den blomstrer i foråret med lejlighedsvis, mindre flowerings hele sommeren. Hvis ikke beskæres, får det en busk-lignende udseende.

Madagaskar Periwinkle

Madagaskar periwinkle er en årlig, pynt blomst med hvid eller pink blomster. Den vokser, sprawling langs jorden. Denne plante trives i næringsfattige jordbund og er tørkeresistente. Købedygtig selvbestøvede og velegnet til genbeplantning, der er nogle områder, hvor det anses for invasive, men det er stadig anvendes i haver som jorddække. Madagaskar periwinkle er også kendt for sine medicinske egenskaber. Alkaloider indeholdt i anlæg til behandling af forskellige former for leukæmi, hudkræft, lymfeknuder kræft, brystkræft og Hodgkins sygdom, ifølge Floridata hjemmesiden.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com