Hvordan man bruger rådne logfiler som muld

May 27

Hvordan man bruger rådne logfiler som muld

Ved første øjekast synes en rådden log at være lidt mere end en ubrugelig eyesore, noget at fjerne og kassere. De rådnende organisk materiale, men gør en fremragende barkflis, formidle næringsstoffer til dine planter, at forhindre væksten af ukrudt og holde vitale fugt i at flygte. Hvis du ejer eller kan leje en flishugger, kan du slå denne log ind i barkflis i kun et par minutter og straks begynde at anvende den til din buske eller haven.

Instruktioner

•Når den rådne log ind på din flishugger, bryde det i håndterbare stykker på forhånd hvis nødvendigt. Bære alle anbefalede sikkerhedsudstyr og bruge en lang gren til at skubbe log i flishuggeren at forebygge ulykker.

•Rake eksisterende muld, sammen med døde blade, væk fra dine planter og kassér den. Tilføje den gamle barkflis til din kompostbunke, hvis du har en, at sætte det til yderligere brug.

•Anvend en halv runde kant værktøj til at skære græs og definere kanterne af din plantning seng. Sætte klumper af sod du fjerne på din kompostbunke.

•Fyld sengen med rådne-log barkflis til en dybde af 1 tomme, rive det glat. Skubbe barkflis under udhængende grene af din buske eller andre planter, men Tillad ikke barkflis til at komme i kontakt med stammen eller stængler at undgå rådne.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com