Sådan ændres en vand trykregulator

May 27

Sådan ændres en vand trykregulator

Ligesom alle andre mekaniske enhed, kan en vand trykregulator bryde over tid og kræve erstatning. Hvis der er ringe eller ingen vandtryk på vandhaner, hvis trykket er for stor, eller hvis vandrør klirrende og hamrer uden påviselig grund, der er en god chance for, at vand trykregulator er defekt. Blikkenslagere Oplad masser at ændre dem, men med grundlæggende værktøjer og lidt tid, kan du erstatte regulator på egen hånd.

Instruktioner

•Locate vand trykregulator, der normalt ligger den største vand-sluk for huset. Slukke for vandet til huset og åbne flere vandhaner (både varmt og koldt vand) på alle niveauer af huset. Dette vil tømme vandet linjer.

•Squirt nogle gennemtrængende opløsningsmiddel på gevindforbindelser af en trykregulator. Lad det opløsningsmiddel sæt i et par minutter. Dette vil hjælpe løsne forbindelserne. Placer en vand spand under trykregulator at indsamle vand tilbage i linjerne. Lægge nogle klude omkring tilfældes skyld.

•Indstil en af rør skruenøgler til at holde røret og de andre skruenøgle til at passe den store møtrik gonna regulator. Hold røret på plads med en skruenøgle mens løsne møtrikken med den anden. Holde røret vil bidrage til at undgå vrid det, kunne som split røret og tvinge dig til at erstatte den. Flere hårde slæbebåde kan være nødvendigt at få forbindelsen til kommer fra hinanden.

•Tag trykregulator ved at løsne regulator fra anden enden. Dette opnås ved at dreje regulator, selv eller en anden møtrik, hvis den findes. Rydde op enhver vand, der kan have som spildt ud. Gælde de gevindforbindelser rengøring opløsningsmiddel. Tørres af med en tør klud, rengøring så meget af de forurenende stoffer som muligt.

•Sno Teflon tape rundt gevindforbindelser VVS og den nye vand trykregulator. Installer den nye regulator i omvendt rækkefølge af hvordan gamle blev fjernet. Sørg for at holde rørene på plads med en rørtang til at undgå at beskadige rørene. Stramme tilslutningerne sikkert.

•Luk vandhaner, der blev åbnet og tænd for vandet igen. Inspicere den regulator forbindelser og stram, hvis det er nødvendigt. Juster indstillingen pres på den nye regulator ifølge vejledningen fra fabrikanten. Tørre op spildt vand.

Tips & advarsler

  • Iført arbejdshandsker vil hjælpe med at beskytte dine hænder fra skrammer

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com