Hvordan installerer jeg en Jameco Toilet?

May 27

En Jameco toilet er en af hundredvis af mærker af toiletter på markedet i dag. De sælges til Lowes og er temmelig billigt i forhold til andre mærker af toiletter. De kommer i en komplet enhed og er lavet i Mexico. Jameco producenter ikke kun toiletter men andre VVS-produkter. Installation af en Jameco toilet er svarer til installation af næsten alle andre toilet. Denne opgave ville være bedst afsluttet af en professionel blikkenslager.

Instruktioner

•Rengør med en klud omkring gulvet flange hvor den gamle toilet var placeret. Tørre op og voks nogen rodet rester, der kan tilbage, før du installerer den nye toilet. Fjerne toilet kit fra boksen. Alle de forsyninger, der er nødvendige for at installere toilettet bliver i boksen. Skub de to bolte fra toilet kit ned i gulvet flange og glide en skive over hver. Disse bolte bliver holde op gennem bunden af toilettet.

•Sæt voks ring flade side ned over flange. Løft toiletkummen over flange. Juster bolte med huller i bunden af toiletkummen. Lavere base på voks ring toiletkummen. Læg skiver over bolte og møtrikker oven på skiver. Spænd møtrikkerne med en skruenøgle. Trimme del af de bolte, der stikker med en nedstryger, forlader to tråde over møtrikken. Placere omslag oven på bolte.

•Sæt bolte i tanken fra indersiden og sæt tank på bagsiden af skålen glidende bolte i hullerne. Sætte en skive på hver bolt, efterfulgt af en møtrik. Spænd møtrikkerne mens du holder boltene på plads med en skruetrækker. Lås håndtag af tank på plads ved at forbinde den til Stopgarnet.

•Curve foedeledningen så det passer mellem stopventil outlet og tank-levering montering. Markere 1/2-inch under outlet på fødeledningen og skære forsyningslinje med en tubing ilder. Tilslut levering linje outlet. Sætte en plastik møtrik, kompression møtrik og kompression ring på fødeledningen. Tilføje Teflon pasta til outlet's tråde og indstille fødeledningen til stikkontakten. Spænd plastic møtrikken på forsyningslinje under tanken. Spænd kompression møtrikken med en skruenøgle.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com