Skygge planter til Houston

May 28

Skygge planter til Houston

Vejret i Houston er varmt og fugtigt, og skygge er en velkommen lettelse i byens landskaber. I betragtning af vejret, er skygge træer populære i haven. Men ikke alle planter trives i lav sollys under træer og andre områder, skyggefulde landskab. Vellykket skygge havearbejde starter med udvalg af planter, der er godt tilpasset til varierende grader af skygge. Skygge planter kommer i en bred vifte af størrelser, former og typer, hvilket gør det nemt at vælge planter tilpasset site og personlig præference.

Støbejern plante

Støbejern plante (Aspidistra) er opført som en god skygge planten til Houston i Texas Cooperative forlængelse. Den hårdføre plante er ikke tolerant over for kulde eller direkte sol og er en lav vedligeholdelse plante, der trives bedst i lav-lys områder. Støbejern plante tilpasser sig godt til en række forskellige jordtyper. Planten vokser til en moden højde på 2 til 3 fødder med en 2-fods spredning og lang, mørke grønne løv. Støbejern planten er hårdfør i USDA zoner 9 til 11 og har en høj grad af tolerance for tørke. Det bedste tidspunkt at plante støbejern plante er mellem sent efterår og tidlig forår. Plant i veldrænet, frugtbar jord.

Caladium

Texas Cooperative udvidelse anbefaler caladium som blandt de gode skygge planter til Houston. Caladiums spænder fra 1 ½ til 2 fod i højden og kommer i en bred vifte af løv farver herunder brogede mørk pink, rød og hvid. Planterne er meget tolerante over for varme og fugtighed, derfor godt tilpasset til Houston somre. Det bedste tidspunkt at plante caladiums er i slutningen af foråret eller vintre. Planterne trives i en rig, frugtbar jord i områder af skygge og gøre godt som potteplanter til overdækket dæk og terrasser. Vand regelmæssigt og anvende afbalanceret gødning hver måned. Caladium er hårdfør i USDA zoner 9 til 11.

Hortensia

Hortensia (Hydrangea macrophylla) er nævnt som blandt de gode skygge planter til Houston i Texas Cooperative forlængelse. De skygge-elskende buske vokse til en moden højde af 3 til 4 fod og blomstre med pink, hvid eller blå blomster i forsommeren. Buske producere deres bedste blomstrer i området i dyb eller delvis skygge. Hortensia vokser bedst i let basisk Sure, veldrænet, fugtig jordbund. Buske er langlivet og pleje fri med en høj grad af resistens over for skadedyr. Hortensia er hårdfør i USDA zoner 4 til 9.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com