Hvordan at vide, hvornår Butternut Squash er klar til pluk

May 28

Hvordan at vide, hvornår Butternut Squash er klar til pluk

Søde, orange butternut squash er lækre anvendes i bagværk eller supper, eller bagt og serveres varm med en smule smør og ahornsirup eller brun sukker. Butternut squash er en vinter squash, plantet i sommer og høstes, når squash er modne og ydre skorpe er hårdt, i modsætning til sommer squash, der er høstet når de ydre skorpe er mørt. Når butternut squash er høstet på det rigtige tidspunkt, kan det opbevares på et køligt og tørt sted og brugt gennem vinteren helligdage og videre.

Instruktioner

•Kontrollér butternut squash til modenhed i September eller oktober før den første hårde frost i sæsonen. Teste squash for at være sikker på sværen er svært, og kan ikke være punkteret med din Fingernegl.

•Harvest butternut squash når squash viser en dyb tan ensartet farve. Stedet hvor squash rører jorden bør slå fra gul til orange.

•Look på det generelle udseende af squash. Den ydre dækker bør være kedelig og ikke skinnende.

Tips & advarsler

  • Skær squash fra vinstokke, forlader 2 til 3 inches af stænglen intakt. Bruge squash straks, hvis stammen er slået, hvis squash er forslået eller beskadiget, eller hvis squash er kvalt af frost. Når butternut squash er skadet, ødelægger det hurtigt.
  • Gemme butternut squash i et køligt og tørt rum i temperaturer på mellem 50 og 55 grader Fahrenheit. Gemme en squash i et enkelt lag til luftcirkulation og undgå rådne.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com